FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA, 11 OCTOMBRIE

Lotul Kazahstanului pentru meciurile cu România și Muntenegru

foto: kff.kz
foto: kff.kz

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 17:53

Talgat Baysufinov, antrenorul echipei naționale a Kazahstanului, a anunțat jucătorii convocați pentru "dubla" cu Muntenegru și România, din 8 și 11 octombrie.

Portari: S.Pokatilov (Kairat), S.Otarbaev (Aktobe), A.Bekbaev (Ordabasy)

Fundași: D.Shomko (Astana), Yu.Logvinenko (Astana), G.Suyumbaev (Kairat), A.Beysebekov (Astana), S.Maly (Astana), E.Ahmetov (Irtysh), A.Kislitsyn (Okzhetpes), I.Amirseitov (Zhetysu), R.Abdulin (Ordabasy)

Mijlocași: S.Smakov (Ordabasy), I.Kuat (Kairat), B.Islamhan (Kairat), M.Bayzhanov (Șahtior Karagandy), A.Nurgaliev (Astana), S.Muzhikov (Astana), A.Tagybergen (Astana), A.Muhutdinov (Tobol), M.Tolebek (Ordabasy)

Atacanți: S.Hizhnichenko (Tobol), Zh.Moldakaraev ( Okzhetpe), T.Nuserbaev (Astana), R.Murtazaev (Irtysh), A.Nurybekov (Șahtior Karagandy)

Kazahstan a reușit o surpriză imensă în prima etapă a preliminariilor, remizând, scor 2-2, în meciul de acasă, cu Polonia. România a remizat, scor 1-1, tot în primul meci, cu Muntenegru, acasă.

  • Muntenegru- Kazahstan se va juca pe 8 octombrie, la Podgorica, în timp ce România o va înfrunta în deplasare pe Kazahstan, pe 11 octombrie, la Astana.
  • România face parte din Grupa E, alături de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia și Kazahstan. 

sursa: kff.kz

(Remus Dinu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  28 Septembrie 2016, 10:00

Sa speram ca suntem atenti cu ei si le vom oferi 3 puncte... Pe 25 octombrie e ziua lor nationala. Plus ca au bogatii care inca asteapta sa fie exploatate. Poate ne 'lipim' la vreun contract.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează