FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Lucescu a analizat selecția făcută de Daum: "E un jucător care merită luat în considerare"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 13:15

Mircea Lucescu a comentat selecția făcut de Christoph Daum pentru meciul România - Polonia, de pe 11 noiembrie, și a lăudat convocarea lui Eric Bicfalvi.

"Cu Polonia va fi un meci dificil pentru că și ei vor trata altfel meciul. Cu Armenia au tratat superficial partida, dar pe noi ne știu, ne cunosc. În plus, sunt conștienți că ne luptăm împreună pentru întâietatea în grupă.

Bicfalvi este cel mai bun jucător de la Tom Tomsk. Cei care evoluează în mod constant într-un campionat ca acesta merită să fie luați în considerare. La fel și Gicu Grozav. Abia aștept să-l văd la lucru pentru că în următoarele etape voi juca și cu Tom Tomsk, dar și la Groznîi", a spus Lucescu, antrenor la Zenit, la TV Digi Sport.

Meciul România - Polonia va avea loc pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

LOTUL LĂRGIT AL ROMÂNIEI

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra), Valentin Cojocaru (Crotone)

Fundași: Cristian Săpunaru (Astra), Romario Benzar (FC Viitorul), Vlad Chiricheș (Napoli), Bogdan Ţîru (FC Viitorul), Cosmin Moți (Ludogoreț), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Alin Toșca (FC Steaua București), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (FC Steaua București), Iasmin Latovlevici (Karabükspor)

Mijlocași: Eric Bicfalvi (Tom Tomsk), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Dragoș Nedelcu (FC Viitorul), Răzvan Marin (FC Viitorul), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Adrian Popa (FC Steaua București), Andrei Prepeliță (FC Rostov)

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Andrei Ivan (CSU Craiova), Florin Andone (Deportivo La Coruña), Gheorghe Grozav (Terek Groznâi), Denis Alibec (Astra), Dorin Rotariu (Dinamo)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează