FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Lucescu are speranțe mari de la meciul cu Spania » Care e regretul cel mare

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 17:53

Mircea Lucescu a vorbit despre partida pe care naționala României o va avea duminică împotriva Spaniei, pe stadionul Cluj Arena. Antrenorul Șahtiorului însă regretă că meciul nu va avea loc la București.

"Un meci foarte bun, au făcut treabă bună. Din păcate nu se joacă la București, nu se joacă pe un stadion care ar fi primit 50 de mii spectatori, se joacă la Cluj. Clujul merită lucrul acesta, suporterii și-au achiziționat bilete, pentru echipa noastră e un meci de prestigiu. Sunt sigur că va conta foarte mult în drumul pregătirii pentru turneul final.

Rezultatul poate da un mare entuziasm, te ajută enorm pentru ce faci după aceea, dar ținând cont de echipa Spaniei, eu aș prefera să vedem un joc de o echipă calificată la turneul final. Și oricum cred că baieții noștri pot să facă, au toate calitățile pentru a reuși acest lucru", a declarat Lucescu la Dolce Sport.

România va primi vizita Spaniei duminică, la ora 21:45, în direct la TVR, Dolcesport și în format liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează