FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA 2-0

Lucescu, făcut praf în Turcia după înfrângerea cu România: "Vei plăti! Ești în țara ta și mai bine rămâi acolo"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 10:45

Mircea Lucescu, selecționerul Turciei, a fost criticat dur în presa turcă după ce a pierdut meciul cu România, 0-2. 

Faimosul jurnalist turc Mehmet Demirkol și fostul internațional Nihat Kahveci conduc grupul tot mai mare al criticilor lui Lucescu: "Mai bine rămâneți în țara dumneavoastră".

Mircea Lucescu a insistat după amicalul cu "tricolorii"  asupra faptului că la Cluj a trimis în teren o națională a Turciei cu mulți jucători lipsiți de experiență și că pe unii i-a văzut la față abia cu o zi, două înaintea meciului.

Afirmații care l-au pus pe jar pe unul dintre cei mai respectați jurnaliști de sport de la Istanbul, Mehmet Demirkol: "Lucescu, tu practic ne spui că n-ai să reușești în aceste condiții. Atenție, fotbaliștii aud tot ce zici. Vei plăti pentru asta, Lucescu!".

La rându-i, fostul internațional Nihat Kahveci (37 de ani, 69 selecții, 19 goluri) a fost chiar mai dur. "Sunteți în țara dumneavoastră. Cred că ar trebui să rămâneți acolo, domnule! Până la pauză am jucat de parcă am fi primit interdicție să legăm trei pase. Ca o glumă", a comentat Nihat, ce a câștigat bronzul cu naționala Turciei la Mondialul 2002, din Japonia și Coreea de Sud.

Și ziarele fac caz de faptul că reprezentativa lor a jucat prost și n-a avut decât o singură ocazie. "Nu ne-a dat nicio speranță pentru viitor", a punctat cotidianul Hurriyet, care remarcă "statistica înfricoșătoare" cu Lucescu selecționer: "Am câștigat un singur meci din cinci disputate cu el pe bancă". Iar Milliyet notează că "naționala a fost doborâtă de un jucător, Grozav, de la Karabukspor". 

3 goluria înscris Turcia, primind 9, în cele 5 meciuri cu Mircea Lucescu pe bancă. Bilanț: o victorie, o remiză și trei eșecuri
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
the_gunner
the_gunner  •  11 Noiembrie 2017, 03:11

S-a transferat Ioanitoaia in Turcia ? Exact articolele scrise de el in perioda Daum .

887888274661367
Pompiliu Bota  •  10 Noiembrie 2017, 13:17

Tupeu ca Luce nimeni n-are !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează