FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Lucescu, reacție vehementă: "Dacă suntem cu mintea la cap, nu ne gândim la calificări! Suntem aproape de nivelul de amatori"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 16:02

Răzvan Lucescu, fost selecționer, a comentat situația naționalei și îl apără pe selcționerul Christoph Daum.

"Noi am ajuns la EURO datorită unei conjuncturi. Au fost mai multe echipe și am avut o grupă ușoară.  E vorba  și de mentalitatea jucătorilor, de ce au în spate, cum vin de la club și de ce reprezintă competiția internă.

Daum nu poate schimba în trei zile ceea ce se întâmplă la noi în fotbal, cu jucătorii noștri și cu tot ceea ce se întâmplă la echipele de club pe plan național și internațional. Dacă aveam în spate un campionat puternic și jucători care să joace la cluburi in Europa, atunci putea fi tras la răspundere și Daum. Dar atât timp cât lucurile se petrec așa cum se petrec în campionat, cu insolvențe și cu toate problemele, ce poți să îi ceri lui Daum?

Dacă e să-i analizăm pe toți, poate singurul care este la un nivel acceptabil este Tătărușanu, care titular meci de meci la echipa lui. Cred că Federația și Liga ar trebui să aiba mai multă grijă și să fie mai preocupate de organizarea campionatului.

Cluburile trebuie să-și stabilească strategii și să începem să construim foarte corect și foarte serios. Pentru că acum suntem jos, aproape de nivelul de amatori.

E greu să te gândești în acest moment la calificare pentru că am început complicat, dar avem șanse să prindem barajul n continuare.

Dacă suntem oameni cu mintea la cap, în momentul ăsta nu putem să ne propunem calificări la turneele finale. Bine, că vrei și că ai un vis și te bați pentru el, da, dar pe ce ne bazăm noi când ne propunem calificarea? Pe un campionat puternic sau pe unul plin de greșeli și compromisuri? Pe jucători de valoare internațională? Dați-mi un singur nume!", a spus Lucescu la TV Sport Ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
jalabert
jalabert  •  14 Noiembrie 2016, 19:08

da asa zic si eu. am luat trei puncte cu bulan in meciul cu armenia. eu zic ca daca daum termina califucarile pe 6 trebuie felicitat. in fond valoarea noastra nu ne permite sa terminam in primele 7 din grupa de 6.

kyil
kyil  •  14 Noiembrie 2016, 16:54

*** si strugurii acriiiii rau!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează