FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA, 26 MARTIE, 20:15 PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Lucescu şi Mutu au stat faţă în faţă după fix 527 de zile

Răzvan Lucescu şi Adrian Mutu la antrenamentul din această seară
Răzvan Lucescu şi Adrian Mutu la antrenamentul din această seară

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 martie 2011 18:41

UPDATE // Adrian Mutu a efectuat astăzi primul antrenament la naţională după ultima sa convocare. Miercuri, de la ora 17:45, este programată o conferinţă de presă a fotbalistului de la Fiorentina.

Răzvan Lucescu şi Adrian Mutu sînt din nou în aceeaşi echipă. Cei doi au avut astăzi o discuţie la baza de la Mogoşoaia şi şi-au spus tot ce nu au vorbit în cele 17 luni de cînd nu s-au mai întîlnit, nici măcar accidental. 527 de zile în care subiectul Mutu a fost cald chiar şi în perioada în care jucătorul era suspendat pentru consum de sibutramină!

Cel puţin la prima vedere, dialogul nu a avut un caracter special. Gsp.ro informa în exclusivitate dimineaţă că Mutu a venit la Mogoşoaia încă de la ora 9. Decis să arate că s-a schimbat, el a vrut să fie odihnit la ora convocării, venise din Italia în cursul serii precedente, după ce jucase împotriva Romei, 2-2.

Lucescu a sosit la Mogoşoaia în jurul orei 12.30. A urcat în apartamentul său, s-a schimbat, apoi a chemat mai mulţi jucători la discuţii.  Cei care l-au văzut pe Mutu ieşind din sala de şedinţe au spus că era vesel şi optimist. Întîlnirea a ţinut în jur de o oră.

Imediat după ce a aflat de convocare, Mutu a declarat că nu se pune problema să nu vină la lot şi că va face tot ce ţine de el pentru ca România să cîştige meciurile cu Bosnia şi cu Luxemburg.

Vezi mai jos imagini în EXCLUSIVITATE ale GSP TV şi Antena 1 cu Mutu coborînd aseară din aeronava care l-a adus de la Roma la Bucureşti.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dejoc
dejoc  •  21 Martie 2011, 19:30

Sper sa fie un Mutu - Stancu in atac.

niscu
niscu  •  21 Martie 2011, 19:15

....nu am avut unde sa comentez , asa ca o sa comentez aici. Ne-ati dat ocazia sa facem echipa pe care am vrea-o noi in teren la meciul cu Bosnia, dar la sistemul de joc , chiar pe ala pe care il joaca Romania nu l-ati pus: Romania joaca 4-2-3-1 cu 2 inchizatori , un varf impins Stancu sau Marica, sa vedem care o sa fie si in spatele lui Mutu in stanga, in dreapta probabil Torje si in mijloc eu l-as pune pe Zicu in linia asta de 3 mijlocasi ofensivi din spatele atacantului...in fine, ideea e ca varianta asta de asezare nu apare si asta e cea folosita!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează