FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Lucian Sînmărtean, comparat cu marii fotbalişti ai României: "Aşa au făcut şi Nicolae Dobrin şi Gheorghe Hagi"

Lucian Sînmărtean
Lucian Sînmărtean

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 23:43

Lucian Sînmărtean este unul dintre cei mai eficienţi fotbalişti pe care Victor Piţurcă i-a avut la dispoziţie în partidele cu Ungaria, 1-1, şi victoria din Finlanda, 2-0.

Stelistul i-a dat centrarea formidabilă lui Raţ, care i-a pasat decisiv lui Rusescu, iar în partida cu Finlanda a reuşit două pase de gol şi a scos eliminarea lui Ring.

Mihai Stoichiţă, fostul tehnician al Stelei, îl compară pe Sînmărtean cu Hagi, Dobrin sau Mutu şi spune că aşteaptă mai multe de la mijlocaşul stelist.

"Sînmărtean e jucătorul care ne creează senzaţia de frumos. Aşa au făcut şi Dobrin, Hagi sau Mutu. Eu aş vrea mai mult de la el. Aş vrea să încerce după două driblinguri să renunţe la al treilea şi să găsească o soluţie să dea o pasă decisivă. Vreau eficienţă, vreau să tragă şi mai mult la poartă", a spus Stoichiţă la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
smeu
smeu  •  16 Octombrie 2014, 18:50

Sanmartean e bun dar voi astia care il comparati cu Hagi, vedeti putin aici youtube.com/watch?v=SRlJHK_k6hQ ce face Hagi si in ce meciuri si mai ziceti o data ce si cum e.

andytheblue
andytheblue  •  16 Octombrie 2014, 16:21

RESPECT LUCICA !

offside
offside  •  16 Octombrie 2014, 15:20
Postat de maistor_kokir pe 16 Octombrie 2014, 07:14

ce facea sanmartean cu mingea in meciul cu ungaria, eu nu l-am vazut pe hagi facand niciodata,desi l-am urmarit din 90 in toate meciurile nationalei ...dar ce folos, talent imens risipit, are 34 de ani,sa speram ca-si va mentina forma si va putea evolua si el la un turneu final peste 2 ani ...

Sincer comparatia mi se pare deplasata. Ce sa spun, nu stiu de cate ori l-ai vazut tu pe Hagi! Sinmartean e un jucator talentat care a facut jocuri bune cu Ungaria si Finlanda (partial la ambele). Sper sa-l vedem si impotriva unor echipe mai valoroase, pana una-alta hai sa pastram proportiile. Pana la Hagi, Dobrin si altii mai e drum lung.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează