FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Lui Răzvan Burleanu i se pregăteşte un scenariu şoc: "Totul depinde de alegeri" » Schimbări incredibile în fruntea fotbalului românesc

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 20:13

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, e convins că mai devreme sau mai tîrziu Mircea Sandu va fi din nou şef la FRF, totul depinzînd de alegerile prezidenţiale din noiembrie. 

"Fac pariu pe cît vreţi că, dacă Burleanu nu schimbă tactica faţă de Mircea Sandu, cel din urmă revine în fruntea Federaţiei cît de curînd. Depinde însă şi de schimbarea politică de peste două luni.

Şi, mai devreme sau mai tîrziu, tot Gică Popescu va fi preşedintele Federaţiei. I se va acorda graţierea, se va întîmpla ceva, şi tot va fi preşedinte", a spus Dumitru Dragomir la Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
hofer
hofer  •  24 Septembrie 2014, 19:34

Dragomire eu cred ca tu nu o sa mai prinzi asta pentru ca vei fi 2 metri sub pamant.

glll
glll  •  24 Septembrie 2014, 12:55
Postat de lumpy666 pe 24 Septembrie 2014, 06:57

ACEST "BURLEANU" fara sa JIGNESC dar asa spun EU ca EL "NU ARE NICI MACAR ORIENTARE TURISTICA" da mai in FRUNTEA "FRF"-ui 1 ca EL cum DOAMNE mai PUTEA SI CA sa presupunem ca si "INTERIMAR SA AJUNGA"...???? -NICI MACAR VOCEA LUI intr-o TARA NU AR FI FACUT POSIBIL SA DEVINA SEFUL "FRF"-ui PLUS ce NUMIRI A FACUT IN PERIOADA de cand s-a INSTALAT??? -TIP SUBTIRE RAU DE TOT dar ce a spus M.SANDU despre EL ATENTIE "BURLEANU de la FRF vrea sa se lanseze in POLITICA"=ASTA NU AR FI DE MINUNE PT CA TOTI DE "CALIBRUL LUI SUNT DEJA IN POLITICA IN ROMANIA" asa ca DOAMNE AJUTA!!!

:) ))))) mai insista poate ma faci sa inteleg ce ai incercat sa explici , sa spui , sa ........... vai de capul tau :) ))))))) !!!!

redsef2005
redsef2005  •  24 Septembrie 2014, 11:34

Sandu ajunge şi el cât de curând alături de Popescu în puşcărie, în nici un caz înapoi la FRF. Iar asta cu graţierea e plauzibilă dacă plagiatorul reuşeşte să fure la alegeri după pofta inimii cu metoda brevetată Dragnea; atât de pe faţă şi de ordinar şi-a asumat Ponta susţinerea şi apărarea tuturor marilor infractori (Ad. Năstase, Voiculescu, Hrebenciuc, Dragnea, Mazăre, N. Constantinescu, Chiţoiu, clanul Cosma din Prahova ş.a.m.d.) încât eliberarea unui găinar mai mic ca Gică nici nu ar mai conta... În rest, se vede pe forum cine îi susţine pe Sandu şi Popescu: exact cei mai slabi de minte dintre postaci, susţinătorii fervenţi ai corupţiei şi hoţiei din fotbal!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close