FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Lupescu, atac cu talpa înainte la Burleanu: "Un mincinos, mă delimitez de asemenea oameni!"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 09:01

Ionuț Lupescu, membru în Comisia Tehnică a UEFA, a fost deranjat de afirmațiile făcute de Răzvan Burleanu, care a spus că ei doi țin legătura și discută la telefon. 

Fostul jucător a declarat că nu a discutat niciodată cu președintele FRF și l-a acuzat pe acesta că minte. 

"Nu-mi aduc aminte să fi discutat cu Burleanu. Singura întâlnire a fost când eram în lift cu Ferguson. A intrat și el, l-am salutat și atâta tot. Din ce știu eu, o discuție înseamnă mai mult decât un simplu salut. Eu salut pe oricine, că așa e civilizat.

Asta e o dovadă că se minte foarte mult! Nu am discutat cu domnul Burleanu și nu mai pot să am o discuție cu el. Le-am spus și lui și celor doi secretari la congresul de la Helsinki că eu susțin pe toată lumea, dar nu pot să stau de vorbă cu mincinoși.

Le-am spus în față acest lucru, iar asta e încă o dovadă că folosește anumite ocazii să arunce în presă lucruri care nu sunt adevărate. Am crezut că sunt băieți tineri care doresc să muncească și să facă treabă, dar cu minciuna nu poți să faci treabă. Eu mă delimitez de oamenii aceștia", a spus Lupescu la TV Digi Sport.

"Am văzut că a declarat că eu sunt pe partea sectorului tehnic. Să nu uite că eu am fost aproape 7 ani CEO-ul Federației și cunosc foarte bine managementul, poate mai bine decât toți care sunt acolo.

Deocamdată am plecat pe un drum, mă simt foarte bine și îmi place ceea ce fac. Nu știu ce voi face nici peste 6 luni, dar peste un an sau doi. Să fim sănătoși. Oricum, mă deranjează această lipsă de respect față de foștii mei colegi și în general dacă nu știi să-ți respecți trecutul nu ai viitor. E păcat. Atunci când n-ai nimic de ascuns, poate să candideze oricine are un anumit bun"Ionuț Lupescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
bamse1901
bamse1901  •  07 Iunie 2017, 11:51

ok participa la alegeri

141102562954591
Alex Trufin  •  06 Iunie 2017, 15:18

ASTIA S-AU SATURAT DE PREA MULT BINE !? CE GENERATIE DE AUR ? CE AUR ? POATE STEAUA 86 - 87 !!! VOR SA IL CURETE PE BURLEANU SI SA PUNA MANA PE FRF SI LPF. NICI CUM NU E BINE IN TARA ASTA !!! E ORDIN CA PRESA SA IL ATACE PE BURLEANU DOAR DOAR VINE UNUL SI SALVEAZA FOTBALUL ROMANESC........CAUTA DOAR SCANDALURI ASTIA DIN MASS MEDIA ! EU PE ACEST LUPESCU IL CONSIDER UN FEL DE DANUT LUPU ... ALA CU DROGURILE DIN GRECIA . CINE NAIBA SA CREADA CE SPUNE MILITIANU' !

viperx10
viperx10  •  06 Iunie 2017, 13:38
Postat de alegsandru pe 06 Iunie 2017, 12:03

Diferendele dintre ei ar trebui discutate intr-o intalnire intre Ionut Lupescu si Generalul in rezerva cu 4 stele Florian Coldea.

Nu pot sa comentez intrucat nu cunosc detalii; asta nu inseamna ca ceea ce spui nu poate fi adevarat. Ramane sa vedem rezultatul alegerilor si apoi comentam.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează