FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF, 18 APRILIE 2018

Lupescu primește ajutor de la unul dintre posibilii candidați la președinția FRF: "Îl voi susține necondiționat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 februarie 2018 20:11

Fostul arbitru Cristi Balaj, 46 de ani, unul dintre posibilii candidați la alegerile de la FRF, a vorbit despre planurile pe care le are, după ce Ionuț Lupescu și-a anunțat în mod oficial candidatura pentru alegerile FRF.

"M-am întâlnit cu Lupescu atunci când am început să vorbim pentru viitoarele alegeri. Urmează să vorbesc cu Ionuț, să văd în ce măsură pot să-mi aplic cunoștințele în acest proiect. Eu am un proiect finalizat în proporție de 80-90%, am căpătat multă experiență în ultimii ani. 

O să ne întâlnim să vedem cum vom proceda. Așa cum am promis, îl voi susține pe Ionuț Lupescu necondiționat. Urmează să mă întâlnesc cu el și împreună să stabilim cum este mai bine: să merg cu el prin țară sau să candidez. Dacă voi ajunge să candidez, clar în turul II voi recomanda celor care m-au votat să îi dea voturile lui". ", a dezvăluit Balaj la TV Telekom Sport.

"A spus Burleanu că a trăit numai în fotbal? Probabil locuia pe lângă vreun stadion și își plimba câinii pe acolo"
Cristi Balaj

Mircea Sandu, fostul președinte al Federației, a declarat că îl va susține pe Ionuț Lupescu, dar nu intenționează să facă parte din viitoarea lui echipă. 

"Echipa lui Lupescu va câștiga alegerile. Nu știu dacă Burleanu va câștiga 20-30% din voturi la alegeri.

Îl votăm pe Lupescu pentru că avem nevoie de experiență internațională. Oameni buni, gândiți-vă ce echipă fabuloasă ar putea face Lupescu cu Stelea, Hagi, Prunea, Chivu și așa mai departe. Nu cu habarniștii din actuala conducere

Eu nu voi intra în echipa lui Lupescu. Sunt alături de ei, dar nu mai intru în fotbal. Fac 66 de ani, am muncit atâția ani în fotbal", a declarat Sandu pentru aceeași sursă.

18 apriliee data la care vor avea loc alegerile de la FRF

Citește și: Citește și: EXCLUSIV: Trei informații de ultimă oră despre noul candidat la șefia FRF » Rezistă Burleanu?

Citește și: EXCLUSIV Susținere importantă pentru Lupescu » Era văzut ca un candidat la șefia FRF, dar anunță: "Îl voi susține necondiționat"

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție după ce Lupescu a decis să candideze la șefia FRF: "Va fi o luptă crâncenă! Vor fi aruncate multe mizerii în campanie" 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
485809194904413
Costel Tudor  •  12 Februarie 2018, 09:14

Lupescu este atat de slab ( ca sa nu spun altfel ) ca si daca candideaza singur , iese pe locul 2 !!!

bazileon
bazileon  •  11 Februarie 2018, 21:05

Lupescu, un fost dinamovist, este u Burlrleanu cu un usage du monde. Nu stiu cat o sa-l ajute asta la alegeri. Iar Balaj, cu regret, e rudimentar. Stiti ce, oameni buni, oricum nu conteaza!

gannicus2014
gannicus2014  •  11 Februarie 2018, 20:57

deci Balaj spune clar, conditioneaza sustinerea pt Lupescu de promisiuna de a fi pus sef la CCA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează