FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Ionuț Lupescu, primele declarații după ce Hagi a spus că pleacă din România. Ce vrea să facă

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 februarie 2018 20:37

Ionuț Lupescu a postat un mesaj pe contul personal de Facebook prin care atacă Federația pentru modul în care se comportă cu FCSB și Viitorul și îi cere lui Gică Hagi să nu plece din România, așa cum "Regele" anunță de la o vreme.

"Îi mulțumesc lui Gheorghe Hagi pentru că își pune speranța în schimbările care vor veni la Federația Română de Fotbal. Sper că nu va pleca până atunci din fotbalul romanesc și că îl voi putea convinge să rămână. Avem nevoie de toți oamenii care investesc și de legendele fotbalului nostru. Federația trebuie să îi sprijine pe toți cei care investesc, nu să îi alunge.

Prin eforturile lor exclusive, FC Viitorul Constanta a luat campionatul, iar FCSB, o altă echipă care nu este pe placul FRF, a ajuns în primavara europeană, unde a învins una dintre cele mai mari echipe din Italia", a scris Lupescu.

Ionuț Lupescu va candida la alegerile FRF din 18 aprilie, iar printre contracandidați se vor număra Răzvan Burleanu, Marcel Pușcaș, Sorin Răducanu, Victoraș Iacob și Adrian Teodorescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
2007920536149987
Oprisan Romeo  •  19 Februarie 2018, 13:35

acum incepeti sa l boicotati si pe Lupescu. nu a fost ales si incepeti sa *** aiurea. A stat la Uefa atatia ani si a fost titular la nationala ani buni ca sa l manance de cur unii care daca le dai o minge fac entorsa generala.:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

patrutreitrei
patrutreitrei  •  19 Februarie 2018, 08:40

Să tragem concluzia, că în cazul în care va câștiga președinția FRF dl. Lupescu, campionatele se vor juca între Viitorul și FCSB? Poate îi reamintește cineva d-lui Lupescu, înainte să leșine de marea performanță a FCSB-ului din EL, că echipa care a făcut 9 puncte în grupele UCL s-a desființat, iar cea care a făctu 10 puncte, tot în UCL, de abia a ieșit din insolvență. (Grupele UCL sunt competiția în care FCSB de obicei făcea 0 puncte. Când apuca să intre.) Asta înainte să-l plângă de milă pe Becali.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Februarie 2018, 00:49
Postat de para.para pe 18 Februarie 2018, 23:44

Daca fcsb nu era pe placul FRF, era de mult istorie. Nu mai avea ce cauta in prima liga din ziua condamnarii patronului pentru mita.

esti zero barat,respect lupescu,vede adevarul desi e dinamovist,bravo

Vezi toate comentariile (5)
Comentează