FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 5-1

Marcatorii Stanciu și Popa o așteaptă pe Franța: "Șansele sunt 50-50"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2016 23:00

Nicoale Stanciu a marcat al patrulea gol în cinci meciuri pentru echipa națională a României în victoria din această seară împotriva Georgiei, scor 5-1.

"Mă simt destul de bine. Am avut un sezon bun. Tricoul cu numărul 10 mă ambiționează să dau totul pe teren și să fiu mai responsabil. Sincer, în urmă cu un an nu mă gândeam că pot ajunge aici. Îmi doresc să facem un turneu final bun. Meciul de azi a fost bun, am înscris repede și asta ne-a ușurat situația. Meciul cu Franța va fi altefel. Mă bucur că am marcat azi 5 goluri și că am luat și eu parte la această victorie.

Cu Franța trebuie să fim foarte concentrați, să fim o echipă compactă și să alergăm unul pentru celălalt. Șansele sunt 50-50. În următoarele zile îi vom studia pe francezi mai bine", a declarat Stanciu la Dolcesport.

Adi Popa a fost cel care a deschis balul în partida cu Georgia încă din minutul 2 când a profitat de o eroare în apărarea adversă. 

"Dacă nu am fi înscris așa repede am fi avut un meci mai dificil. Ne bucurăm că am marcat 5 goluri chiar dacă au fost pe greșelile adversarilor. La EURO orice e posibil, adversarii vor fi mult mai conectați. Nu contează cine înscrie", a adăugat Adi Popa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  04 Iunie 2016, 07:47

Asa e, sansele sunt 50-50. 50% s-o luam la una-doua goluri diferenta si 50% s-o luam la mai mult. Buna estimare. :-)

gizeh
gizeh  •  04 Iunie 2016, 07:29

Ne dă Franța cu terenu'n cap și ne trezește la realitate.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Iunie 2016, 06:47

am invins o echipa de pe locul 135 careia i am dat si bani ...si suntem si campioni europeni si mondiali ...cine mai e ca noi?...am dat 5-1 unor desculti si am prins aripi ...limita noastra e cerul...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează