FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA, AZI, 20:15, PRO TV, GSP.RO

Marele regret al lui Contra înaintea amicalului cu Turcia: "Din păcate nu putem folosi acești jucători"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 19:21

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a dezvăluit marele regret al selecționerului Cosmin Contra înaintea meciului amical cu Turcia din această seară. 

"Nici noi nici turcii nu ne-am calificat, dar și noi și ei încercăm să ne calificăm la EURO 2020. Startul îl dăm prin această partidă. Va fi un meci în care ambele echipe vor dori să joace bine și să obțină un rezultat pozitiv.

Din păcate, nu putem băga foarte mulți copii. Copiii au treabă la Ovidiu, mâine, cu Portugalia. Altfel, Cosmin Contra ar fi adus la lot cel puțin cinci jucători de la tineret. Interesul național primează, nu interesul fiecărui antrenor în parte. Răzvan Marin, care ar fi fost titular în acest meci cu Turcia, a plecat pentru a da o mână de ajutor naționalei U21.

În meciul cu Olanda vom vedea o altă partitură, vor fi două meciuri complet diferite", a declarat Andrei Vochin, la TV Telekom Sport.

Echipa de start a României: Pantilimon - Săpunaru, Chiricheș-cpt., Grigore, Toșca - Pintilii, Stanciu - Deac, Budescu, Grozav - Keșeru
Rezerve: Tătărușanu, Niță - Bancu, Moți, Hoban, Chipciu, Andone, Torje, Bicfalvi, Țucudean, Hanca, Ganea, Băluță, Bălașa, Tănase, Alibec
Antrenor: Cosmin Contra

 

Vezi aici meciul România - Turcia în format liveTEXT

  • România - Turcia se joacă azi, de la ora 20:15. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează