FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂZVAN LUCESCU LA NAŢIONALĂ

Marian Iancu: "Cred în mediocritatea echipei naţionale. Lucescu nu poate aduce decît plusuri"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2009 00:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, spune că Răzvan Lucescu va aduce o creştere a nivelului de performanţă al echipei naţionale.

"Cred în mediocritatea echipei naţionale. Răzvan Lucescu nu are cum să aducă decît un plus în acest moment. E dovada faptului că FRF încearcă să repare tărziu ceea ce a construit prost timp de 20 de ani. E bine că a fost ales Răzvan, cred că se poate conta pe el. Am încredere în el şi sper că va reuşi la reprezentativă", a spus Iancu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  29 Aprilie 2009, 17:12

da cata..si chiar asa si e echipa romaniei la ora actuala..o echipa care termina pe la jumatatea grupei din care nu se califica la turneul final..hai sa nu ne mintim..nu mai avem echipa care in 94 elimina argentina la un turneu final..si tragic e ca nici argentina nu mai e echipa care sa fie eliminata de romania la un turneu final..atata doar ca ei au mers in sus iar noi in jos

 •  29 Aprilie 2009, 15:44

crede in mediocritatea echipei nationale?????? aoleo! ne ducem dracu ca Romania tot de un mediocru e condusa. mediocru: Care se află între două limite extreme, mijlociu, potrivit; care nu iese din comun, nu se evidenţiază prin nimic, modest, banal. 2. Lipsit de inteligenţă, de capacitate ori cultură, de spirit; fără valoare. interesant: "cred in mediocritate"

 •  29 Aprilie 2009, 15:14

Voi,sefii de cluburi n-aveti decat sa-l ajutati si sa-l sprijiniti,altfel,praful de pe toba.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close