FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Marica îi corectează pe Alibec și Andone » Ce greșesc cei doi atacanți: "Și eu făceam așa! Mutu îmi zicea asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 22:07

Ciprian Marica i-a analizat pe Denis Alibec și Florin Andone. Pe al doilea chiar îl compară cu el. Atacantul a povestit cum era el împins de Adrian Mutu pentru a-și corecta anumite greșeli în timpul jocului.

"Alibec are o problemă, el vrea să joace vârf, dar vrea să-și ia și mingi. Vrea atacant, dar nu prea vrea. Cu echipele mici el stă mult cu spatele la poartă, ceea ce e normal, iar asta lui nu-i place.

Andone e un atacant de pătrundere, care - așa cum spunea și nea Piți - muncește foarte mult, aleargă, iese de multe ori din cadrul porții și se duce pe zonele laterale.

Are calitate, își dă viața și se luptă, e genul de fotbalist căruia nu ai ce să îi reproșezi la finalul jocului. Clar, puțin lipsit de tehnică, însă relația lui cu Budescu sau cu cine joacă în spatele lui ar trebui să o lucrezi, să existe automatisme

Eu aveam noroc cu Mutu, avea un rol important. Mă mai trezea, striga la mine, îmi zice « băi, ești atacant, stai acolo, în gura porții »", a zis Ciprian Marica la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
699077510215282
Tudor Chirea  •  16 Noiembrie 2017, 08:19

De unde si pana unde a ajuns acestlimbric, Marica, mare specialist, a uitat ca a umblat numai dupa bani pacalind pe toti la care, chiputile, a jucat!

289314878161625
Barbu Constantin  •  16 Noiembrie 2017, 06:58

Nu inteleg de ce se insista cu aducerea lui andone care este paralel cu fotbalul cat despre alibec pot spune doar ca daca avea valoare ramanea la inter. din pacate, echipa nationala se poate baza doar pe un singur atacant ( gicu grozav)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează