FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Marica întărește acuzele lui Mutu la adresa lui Stanciu și a lui Pițurcă: "În România creăm idoli prea repede"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 18:11

Adrian Mutu a făcut astăzi o serie de acuze referitoare la Nicolae Stanciu (DETALII) și Victor Pițurcă (DETALII), iar Ciprian Marica a confirmat spusele "Briliantului".

"Domnul Pițurcă pregătea foarte bine meciurile, dar ideea de bază era defensiva. Ceea ce a spus Adrian este că tactica era una defensivă, e adevărat. Erau niște idei de bază la antrenamente pentru faza ofensivă, dar erau mai mult pe contraatac. Eu știam ce am de făcut.

Sunt de părere că un jucător ca Stanciu are valoare. În România creăm idoli foarte repede, iar ulterior ne dăm seama că ei nu rezistă", a spus Ciprian Marica, 30 de ani, la Digisport.

"Îmi doresc ca viitorul selecționer să fie român. Sunt antrenori români care ar putea merge la națională. Ca român și ca patriot îmi doresc să vină un român. Trebuie să dăm șanse românilor"
Ciprian Marica

"Nu voi juca mai departe în România, e un capitol închis. Vom vedea pe viitor la ce echipă voi merge"
Ciprian Marica

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
898756456920785
Dor Elf  •  30 Iunie 2016, 23:27
Postat de Filosica Filos pe 30 Iunie 2016, 20:29

Marica nu a fost fotbalist niciodata la luat Lucescu si cind a vazut ce poate sa debarasat de el la nemti nu a marcat 20 goluri in 8 ani cum sa te ei de STANCIU cind tu ai fost si esti ZERO drogatul mutu sa fie multumit ca a scapat de chelsy dar ce poate sa ceara el la jucatorii pe carei va pregati sa fie exemple? poi tu ce ai fost ciocul mic

eti praf..mai scoate capu` din dosu` lui beecali. Cand o sa ajunga umflatul asta cu pompa in italia macar mai vorbim..el mai departe de qatar nu ajunge.nu are fata de numar zece.

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  30 Iunie 2016, 22:27

Când o ajunge Stânciu să realizeze măcar pe jumătatea lui Mutu să joace la echipele la care a jucat , atunci să vorbiți.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aius
aius  •  30 Iunie 2016, 21:03

Nu noi,platitorii de bilete,cream idoli,presa asta idioata,in fuga disperata dupa un click,scot ,,vedete,,pe banda rulanta( vezi stanciu la fotbal si toata pleiada *** si cocalarilor de la tv)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează