FOTBAL  »  NATIONALA  »  STRANIERI

Marica: "Le ţinem pumnii olandezilor şi sperăm ca şi nouă să ne iasă jocul la perfecţie"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 07 octombrie 2013 18:43

România joacă vineri cu Andorra, ora 21:30, în deplasare, pe TVR1 şi marţi cu Estonia, ora 21, acasă, pe Antena 1. Ambele partide vor fi liveTEXT pe GSP.ro.

Ciprian Marica a venit azi în România pentru a se alătura echipei naţionale în vederea ultimelor două partide din campania de calificare la Mondialul din Brazilia, cu Andorra şi Estonia.

"Ştim că trebuie să marcăm multe goluri, dar ceea ce ne priveşte este jocul nostru. Trebuie să-l practicăm la perfecţie. După aceea depindem şi de Olanda.

Fiind deja calificaţi, probabil antrenorul lor va vrea să vadă şi alţi jucători, dar cei care vor intra vor vrea să demonstreze că merită. Le ţinem pumnii să reuşească, să nu piardă, dar trebuie să ne concentrăm şi noi pe ce avem de făcut", a spus Marica.

Atacantul de 28 de ani a jucat duminică seară primele minute în tricou noii sale echipe, Getafe, 3-1 cu Betis, intrînd pe teren în minutul 70.

"Personal, am debutat la Getafe, vin după o perioadă în care nu am evoluat, dar sînt bucuros, m-am simţit bine primit acolo de public, de coechipieri, cît de curînd voi intra în ritm, mă voi ridica la nivelul fizic care trebuie.

Aştept să joc şi contra celor două mari echipe, Real şi Barca, bineînţeles, dar mă atrage întreg fotbalul spaniol. Aveam nevoie să redescopăr plăcerea de a juca fotbal, pentru mine a plecat dintr-o pasiune şi asta trebuie să rămînă.

Fotbalul spaniol e tehnic, rapid, nu are foarte multă forţă fizică aşa cum era în Germania, sper să mă acomodez cît mai bine. Cred că mi se potriveşte.

Sînt mulţi români la Madrid, am rămas plăcut surprins, au venit foarte mulţi şi la stadion. Sînt mîndru că sînt român!", a declarat Marica.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
reality
reality  •  08 Octombrie 2013, 16:44

Asta da prestatie de echipa maaaare dom'le. Inafara de a tine pumnii si a spera mai stiti si altceva domnilor fotbalisti de la "echipa reprezentativa a Romaniei" sau ... ah, da, sunteti in trend cu tara si politicienii.... Eu cred ca merg pe mana lui Dante.... indivdul acela cu "Lasati orice speranta.....". E mai sanatos pentru inima.

romanderoman
romanderoman  •  08 Octombrie 2013, 00:01

Cipi, vezi ce faceţi să nu alergaţi prea mult cu Andorra, că obosiţi. Vezi că jucăm în deplasare ! Dusul, întorsul o să-i streseze pe băieţi. De vină e Uefa,Fifa, ăştia care le pun meciuri la 3 zile distanţă ! Forţţa Piţi, învârte zarele !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează