FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2008

Marica, povestiri din "era Pițurcă": "M-a ținut la încălzire din minutul 5 în minutul 70, iar apoi l-a băgat pe Florentin Petre" + 3 antrenori care i-au marcat cariera

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 21:00

Convocat în lotul României la EURO 2008, Cirprian Marica a povestit un episod petrecut la ultimul meci jucat de România în faza grupelor, contra Olandei, pierdut cu 0-2.

"Nea Piți îmi spunea să fac sprinturi, să mă încălzesc. M-a ținut la încălzire din minutul 5 până în minutul 70. S-a supărat că nu alergam suficient de tare, l-a luat pe Florentin Petre de pe bancă și l-a băgat neîncălzit. Situația a fost tranșată de la început. E un regret că nu am jucat", a dezvăluit Ciprian Marica la Dolce Sport.

Acesta a afirmat că trei dintre antrenorii cu care a lucrat cel mai bine sunt Cornel Dinu, Mircea Lucescu și Ioan Andone.

La Campionatul European din 2008, România nu a reușit să treacă de faza grupelor, în care s-a duelat cu Franța, Italia și Olanda.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  20 Octombrie 2016, 01:37

Sunteti jijibili. Ati luat un interviu lui Marica si acum il impartiti in mai multe articolase si pe mai multe zile. Ba daca nu aveti ce scrie, inchideti ba pravalia ca si asa sunteti vai de voi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează