FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Marius Lăcătuș, întâlnire la sediul FRF » Opțiunea discutată de fostul fotbalist al Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 16:54

Marius Lăcătuș a participat astăzi la o întâlnire care a avut loc la sediul Federației Române de Fotbal, fără a oferi însă detalii despre motivul vizitei.

"Fiara" este cel mai nou nume care ar urma să facă parte din Comisia Tehnică a FRF, iar astăzi se pare că au avut loc discuții în acest sens între cele două părți.

Săptămâna trecută, Gazeta a dezvăluit alte două nume care are putea face parte din viitoarea Comisie Tehnică a Federației. Este vorba despre Ilie Balaci și Ioan Ovidiu Sabău. Ambii au confirmat faptul că au fost abordați de oficialii FRF, însă nu au oferit un răspuns concret referitor la o viitoare colaborare.

Nereunită niciodată după EURO 2016, Comisia Tehnică a FRF a devenit o entitate-fantomă după ce, în primele luni de mandat ale lui Burleanu, era prezentată drept organismul care va direcționa permanent fotbalul românesc la nivel profesional.

Teoretic, organismul este compus în prezent din 9 membri: Anghel Iordănescu, Aurel Ţicleanu, Zorislav Kovac, Marcel Puşcaş, Dan Apolzan, Sandu Tăbârcă, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu și Ciprian Paraschiv. Cu toate acestea, primii trei nu mai sunt disponibili: "Tata Puiu" s-a despărțit de federație la capătul CE, Țicleanu lucrează în Qatar, iar Kovac e director tehnic în Cipru, la AEL Limassol, așa că oficialii FRF urmăresc să schimbe situația în care se află această comisie.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  05 Decembrie 2016, 17:58

Lacatus ba sa înțeles cu armata sa antreneze vre-o grupa de copii ba la frf.numai fumigene de la *** jurnaliști. ***.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează