FOTBAL  »  NATIONALA  »  AUSTRIA - ROMÂNIA 0-0

Marius Lăcătuş: "Mă aşteptam la mai mult pe faza ofensivă, defensiv am evoluat bine"

Daniel Niculae a ratat două mari ocazii pentru România, în remiza, 0-0, cu Austria
Daniel Niculae a ratat două mari ocazii pentru România, în remiza, 0-0, cu Austria

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 05 iunie 2012 23:49

Marius Lăcătuş e dezamăgit de prestaţia tricolorilor în amicalul cu Austria, scor 0-0, dar crede că o dată cu începerea meciurilor din preliminariile pentru Mondial, naţionala lui Piţurcă va arăta mai bine, mai ales din punct de vedere ofensiv.

"Din păcate, faţă de meciul cu Elveţia, evoluţia nu a fost la fel de bună. Poate rezultatul contează, dar evoluţia nu mi-a plăcut. Ar putea interveni şi oboseala, după un sezon competiţional, poate acum se resimt. Mă aşteptam la mai mult, cel puţin pe faza ofensivă. Defensiv am jucat bine, din punct de vedere al disciplinei, băieţii s-au purtat bine, efort bun, dar puţine realizări ofensive.

Eu sper ca o dată începută campania de calificare pentru CM să vedem meciuri mult mai reuşite decît cel de azi. Sigur, poate vor fi şi meciuri cînd ne va interesa mai puţin spectacolul, dar cred că vom vedea o echipă naţională a României cu un apetit ofensiv mult mai mare.

Posibil să începem meciurile din preliminarii cu Lobonţ în poartă, am văzut că Piţi îi acordă credit. E un fotbalist cu experienţă.

Trebuie să ştim să speculăm, dacă vom avea un început bun, sigur că Piţurcă şi jucătorii vor şti să gestioneze situaţia. Dacă reuşim să nu pierdem în primele 4 etape, dacă obţinem cel puţin două victorii, lucrurile vor sta foarte bine pentru noi. Cred că e destul de greu să obţinem primul loc, mai degrabă locul doi în grupă", a spus Lăcătuş la "Meciul zilei", de la GSP TV.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
tigruzzu
tigruzzu  •  06 Iunie 2012, 17:38

Măi oameni buni, de ce vă place atât de mult să vă furați singuri căciula??? Ce comentariu e ăla de sub foto? Cică, ”două mari ocazii”! De unde? Cel mult una, dacă nu cumva și aia era semiocazie. În primul caz a fost vorba de o pasă greșită, ultima pasă, de aceea atacantul nici n-a ajuns la balon. Și dacă ajungea, era nevoit să preia în lateral și, astfel, ar fi ieșit din cadrul porții. Și astfel, până se întorcea cu fața spre poartă, totul ar fi fost blocat.În celălalt caz se poate vorbi de ocazie, dar mai degrabă ”semi-”. D.Niculae era prea aproape de portar ca să reușească să-l lobeze pe portar.

armion
armion  •  06 Iunie 2012, 14:57

Iar isi da cu parerea d-l antrenor ZERO barat!

gabryel28
gabryel28  •  06 Iunie 2012, 10:02

niculae torle florescu au fost niste nulitati aseara nu au ce cauta la nationala

Vezi toate comentariile (8)
Comentează