FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Membrii Generației de Aur pregătesc curățenia la FRF: "Acolo trebuie umblat" » Cum trebuie să fie noul selecționer

Articol de GSP - Publicat marti, 12 septembrie 2017 13:20

Florin Prunea, un critic vehement al actualei conduceri FRF, ar putea fi candidatul Generației de Aur pentru alegerile pentru șefia fotbalului românesc, care vor avea loc în martie 2018.

Fostul portar a vorbit despre plecarea selecționerului Christoph Daum, despre numirea noului antrenor al României și despre ce ar trebui să facă noua conducere a FRF.

"Eu aș pune un antrenor român. Avem antrenori valoroși. Să vedem dacă Daum poate fi dat afară, dacă i se poate rezilia contractul acum. Dacă nu se poate, înseamă că s-a făcut prost contractul, în defavoarea fotbalul românesc. Eu cred că noul selecționer trebuie numit de noua conducere a FRF, care va fi aleasă în martie.

Daum a fost o alegere nefericită pentru națională. Noi, cei care eram în Comitetul Executiv, nu am văzut contractul lui Daum. Totul a fost făcut ca hoții, noaptea, pe ascuns. Dacă vedeam contractul, nu-l votam.

Dacă va candida cineva din Generația de Aur, vrem să nu existe și turul doi. Să câștige din primul tur. Trebuie umblat la Comisia Tehnică. Acolo sunt oameni care nu au ce căuta. Dacă vom veni la conducere, vom pune oameni pricepuți. Vom schimba multe lucruri", a spus Prunea la Pro X.

COMISIA TEHNICĂ FRF

Preşedinte: Mihai Stoichiță
Vicepreşedinţi: Ionuț Badea, Aurel Țicleanu
Secretar general: Sandu Tăbârcă
Membri: Ion Geolgău, Marcel Răducanu, Dumitru Dumitriu, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Dan Apolzan, Ionel Augustin, Rodion Cămătaru, Dumitru Moraru, Mihai Ianovschi, Ciprian Paraschiv, Christos Papadopoulos
Membri fără drept de vot: Vlad Munteanu, Marcel Pușcaș, Andrei Vochin, Vlad Ungureanu (secretar)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
gizeh
gizeh  •  12 Septembrie 2017, 17:21

Următorul selecționer ar trebui să schimbe TOT lotul ... UNU să nu mai convoace dintre cei care au fost în actualele preliminarii ... au avut destule ocazii să-și demonstreze "valoarea" ... numai tineri pt că așa poate construi o echipă nouă,chiar dacă ... 1-2 ani nu vor fi rezultate remarcabile. Cu "titularii",nu se califică de 20 ani la un turneu final.

ortega
ortega  •  12 Septembrie 2017, 17:08

Cu Prunea nu faci curățenie , din contră , *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogdared9
bogdared9  •  12 Septembrie 2017, 16:40

Numai gura si de *** asta...pleaca Bula vine Strula...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează