FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 4-0

Mergem la baraj! România a învins la scor Grecia, dar Rusia ocupă ultimul loc care aduce calificarea directă

Foto: Facebook/FRF
Foto: Facebook/FRF

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2016 17:25

România a învins Grecia, scor 4-0, în ultimul meci din campania de calificare pentru Campionatul European din 2017, însă a ratat calificarea directă la turneul final din Olanda și va juca baraj, contra Portugaliei. 

FINAL » ROMÂNIA - Grecia 4-0
Lunca '5, Ficzay '15, Vătafu '76, Bâtea '79
liveTEXT

Alexandra Lunca a deschis scorul în Gruia, în minutul 5, cu un șut expediat de la marginea careului, iar Maria Ficzay a majorat avantajul româncelor zece minute mai târziu, cu o lovitură de cap.

România a mai punctat de două ori și în partea secundă, prin Vătafu și Bâtea, însă nu a reușit să câștige la un scor egal sau mai mare decât Rusia, care s-a impus cu 5-0 în fața Croației.

Selecționata antrenată de Mirel Albon va juca la baraj pentru calificarea la EURO 2017, împotriva Portugaliei, pe 17 și 25 octombrie, deoarece nu a reușit să egaleze scorul înregistrat azi de Rusia, 5-0, pentru a lua ultimul loc care asigura calificarea directă. 

Echipele de start:

România: Părăluță - Giurgiu, Havriștiuc, Ficzay, olivia oprea - Voicu, Bortan, Vătafu - Lunca, Rus, Fl. Olar
Rezerve: Oprea, Corduneanu, Sârghie, Tărășilă, Gorea, Bâtea, Goder
Antrenor: Mirel Albon

Grecia: Peletidou - Georgiou, Chatzigiannidou, Vlasiadou, Dimitriou - Markou, Kakambouki - Papadopoulou, Moraitou, Mitkou - Nati
Rezerve: Papakonstantinou - Kollia, Spyridonidou, Zdravkovic, Kongouli, Kotsaki, Pythoula
Antrenor: Dimosthenis Kavouras

 
 

 

La turneul final din Olanda s-au calificat direct echipele câștigătoare din fiecare grupă și cele mai bune șase echipe clasate pe locul al doilea. Cele mai slabe două echipe de pe locul secund vor juca baraj pentru calificarea la Campionatul European.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
893496014006517
Marian Dinu  •  21 Septembrie 2016, 08:11

De ce nu se vb. si de echipa romaniei feminin cum se vb. de alte meciuri importante?, pai fetele au sanse mari de ajunge la europene si nici macar nu se discuta despre aceasta performanta si nu se mediatizeaza, eu unul nici nu stiam ca avem echipa, chiar ma gandeam la cand vom infinta si noi echipa romaniei la fotbal feminin, acum am inteles ca ca avem echipa de prin 2007 si eu unul nu am prins nici o stire cu aceasta echipa pe gsp, si intru zilnic pe acest site, toata ziua vad numai pacala si tandala insa stiri despre ceva cu adevarat interesant nu.

muc1ficatorul
muc1ficatorul  •  21 Septembrie 2016, 07:25

NU stiu, mie pe soccerstand imi arata ca suntem cu doua puncte peste rusia si am prins loc direct, dar na poate sunt alte criterii http://www.soccerstand.com/standings/23IBwkOD/QaLrcAv0/#table;overall

mutu57
mutu57  •  21 Septembrie 2016, 03:43

Fetele astea minunate au ajuns la baraj pentru Euro iar GSP pune stirea pe pagina haishpe. (Pe prima pagina e Jiji si meciul fenomenal dintre CSMS si Pandurii din liga lui peshte.) Se pare ca inca suntem in era lui ***. Pacat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează