FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 1-1

Mesaj dur al lui Gabi Balint pentru ”tricolori”: ”Știu cît puteți, nu am pretenții. Asigurați-vă că aveți toți «ouăle» în pantaloni”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2015 12:02

Gabi Balint, fostul internațional român, a postat un comentariu pe contul său de facebook după egalul obținut în prelungiri de ”tricolori” în fața Finlandei, 1-1.

Fostul atacant al Stelei a taxat reacția nervoasă a lui Chiricheș de la finalul partidei, care a țipat la ziariști: ”Luați-le interviu suporterilor!”.

”Ați jucat ofensiv aseară. Poate ca ați riscat prea mult în anumite situații, uitînd că există și faza defensivă. Unii dintre voi n-au prins cea mai inspirată zi, dar am văzut multă dorință. Oricum, știu cît puteți și de aceea nu am pretenții prea mari de la voi. Poate că meritați să cîștigați aseară, în urma ocaziilor pe care le-ați avut, dar n-ați reușit. Poate nu meritați să vă calificați, în urma jocului prestat în aceste preliminarii, dar poate reușiți. Așa-i în fotbal.

Nu e pentru cine merită, e pentru cine reușește. Eu rămîn al 12-lea jucător în continuare, chiar dacă Mr. Chiricheș mi-a tras o palmă aseară și m-a scos din singura echipă care mă mai reprezintă. Hai, adunați-vă rapid, demonstrați că formați o echipă unită, asigurați-vă că aveți toți «ouăle» în pantaloni și cîștigați în Feroe! Hai România!”, a scris Gabi Balint pe pagina sa de facebook.

 

Ati jucat ofensiv aseara. Poate ca ati riscat prea mult in anumite situatii, uitand ca exista si faza defensiva. Unii...

Posted by Gabi Balint on 9 Octombrie 2015

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

Citeşte aici totul despre CALCULELE calificării României la Euro 2016!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
mihai231
mihai231  •  09 Octombrie 2015, 22:17

linistitiva...baieti, eu zic sa bem un pahar cu apa sa ne calmam si sa ne tragem sufletul si sa gandim profund:oare, ne calificam???....vom vedea duminica dar eu cred ca...nu....si poate este mai bine asa...

kilimanjaro
kilimanjaro  •  09 Octombrie 2015, 18:16

Ne faceti de ras amaratilor! Va veti califica doar ca jucati cu niste amatori, dar rusinea voastra va continua la Euro unde veti fi prostii prostilor. Pacat ca va calificati. Pe oriunde mergeti faceti Romania de ras.

gicapuia
gicapuia  •  09 Octombrie 2015, 15:57

Chiriches ??? Sa fim seriosi. Poate unul din cei mai slabi jucatori de aseara. Are el mania asta sa iasa chipurile cu mingea la picior si sa o piarda cind ti-e lumea mai draga , de pune in pericol poarta nostra. prostyi aia de la Tiotenham, prosti aia de la Napoli. Numai noi destepti. Ce folos un atacant, Keseru, care are un porcoi de ocazii si nu inscrie nici una. Care e duiferenta dintre unul care nu atinge mingea si unul ca el ? La ce folos?! Pe partea lui Rat a fost bulevard pentru ca prin minutul 60 a terminat benzina. Atit mai poate. Imi doresc sa nu ne calificam ca nu meritam. Nu de alta dar ar fi pacat ca acesti nefericiti sa se poate lauda ca au fost la un campionat european. Ar fi strigator la cer sa se compare cu generatiile anterioare care chiar au fost fotbalisti adevarati in comparatie cu ei. Sa te califici dintr-o mizerie de grupa in ultma clipa chiar ca e culmea incompetentei si a lipsei de bun simt. STATI ACASA ! NE-ATI FACUT SUFICIENT DE RIS!!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează