FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA

Mesaj special pentru Adrian Mutu de la vedeta naționalei din Muntenegru: "Abia aștept"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 14:32

Naționala României a ajuns în Muntenegru, unde va juca luni, de la ora 21:45. Tricolorii au programat un antrenament în această seară, de la ora 20:00, precedat de o conferință de presă a selecționerului.

Tot azi este și antrenamentul muntenegrenilor, iar vedeta, Stevan Jovetici, i-a transmis un mesaj bunului său prieten, Adrian Mutu, pe care îl cunoaște din perioada de la Fiorentina. 

"Te îmbrățișez cu drag! Abia aștept să ne auzim și sper să ne revedem curând!" , a fost mesajul lui Jovetic pentru managerul general al dinamoviștilor, Adrian Mutu, anunță TV Dolce Sport. 

Cei doi au jucat la aceeași echipă între 2008 și 2011. Românul a plecat apoi la Cesena, iar la doi ani distanță și Jovetici a ajuns la City. Acum s-a transferat la AS Monaco. 

  • Muntenegru - România se joacă luni, 4 septembrie, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR 1.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

MECIURILE URMĂTOARE

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan; 
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia; 
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  03 Septembrie 2017, 19:24

Cu alte cuvinte,vom asista la o întâlnire dintre un jucător realizat sub aspectul carierei sportive,mă refer la muntenegreanul Jovetici,care a plecat de la Fiorentina la Manchester City și apoi la A.S.Monaco și un jucător nerealizat sub aspectul carierei sportive(un ratat,adică!), românul Mutu,care a plecat de la Fiorentina la Cesena.De-aia-i frumos fotbalul,fiindcă oricând fotbaliștii realizați și cei ratați se pot întâlni amical la un șpriț și fiecare dintre ei va putea vorbi fie despre realizările (succesele) sale,fie despre nerealizările*eșscurile) sale. :) :) :) Asta-i și diferența azi dintre Muntenegru și România: ei au ca emblemă un star ca Jovetici,iar noi avem ca emblemă un ratat ca Mutu.:) :) :) Două țări cu două moduri total diferite de a vedea fotbalul. :):):):):)

iosif._vs
iosif._vs  •  03 Septembrie 2017, 18:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  03 Septembrie 2017, 17:47

Mutu s-a "pensionat "demult. Ïsi da cu presupusul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează