FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF-LPF

Reacția lui Burleanu agită spiritele! Războiul dintre FRF și LPF merge la un alt nivel: "Voi informa FIFA și UEFA"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 17:34

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a reacționat și el după ce Răzvan Burleanu l-a criticat dar l-a și apărat pe Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF, în urma mesajelor suburbane prezentate astăzi de Gazeta Sporturilor. (Vezi detalii

Oficialul LPF susține că va informa FIFA și UEFA după mesajele pe care le-a primit de la Bodescu.

"Referitor la mesajul lui Răzvan Burleanu, apărut în media, să înţelegem că momentele mai stresante pot justifica şi o crimă, după care poţi să ieşi şi să îţi ceri scuze pentru ea? Sau altă întrebare: dacă te stresezi aşa uşor, cum poţi face faţă unor momente cu adevărat grele, stresante sau dificile pentru fotbalul românesc sau pentru FRF?

Am fost înjurat, am fost scos afară din Comitetul Executiv doar pentru că am opinii cu care FRF nu este de acord. Oare ce va mai urma? Regimul lui Burleanu se bazează pe presiune şi pe ameninţări. Iar de azi Răzvan Burleanu nu mai poate spune că nu ştie ce se întâmplă în jurul lui.

Voi informa FIFA şi UEFA cu privire la cele petrecute pentru că astfel de atitudini sunt incalificabile, într-un management modern, aşa cum îl descrie însuşi Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu", a declarat Justin Ștefan.

MESAJUL LUI BURLEANU:

"Astăzi au apărut în presă mesajele trimise în privat de către secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, secretarului general al LPF, în timpul unei emisiuni TV. Am fost consternat și supărat pentru ceea ce am văzut.

Spun fără reținere că modul de adresare, conținutul mesajelor și polemica dezvoltată în acea convorbire nu sunt însușite de către FRF și nici nu corespond conduitei cu care federația încearcă să rezolve problemele fotbalului. Domnul Bodescu a avut o inițiativă personală, poate sub presiunea mediatică la care toți cei din FRF suntem supuși, dar nu o scuz, ci o dezavuez. În acest sens, am trimis și secretarului general al LPF o scrisoare în care îmi exprim regretul pentru cele întâmplate" Răzvan Burleanu 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Iunie 2017, 06:18
Postat de dinamo_fan pe 01 Iunie 2017, 21:25

Capatos se chinuie 3 vieti sa aca circul pe care il faceti voi.

.)) pe astia din massmedia nu ii intrece nimeni la mizerii. ei sunt modelul, aia sunt niste corifei.

gabiprossi
gabiprossi  •  02 Iunie 2017, 02:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 Iunie 2017, 21:25

Capatos se chinuie 3 vieti sa aca circul pe care il faceti voi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează