FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA U21

Mihai Teja a anunţat lotul României U21 pentru meciul cu Serbia » Cinci jucători convocaţi de la Viitorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 16:11

Naţionala de tineret a României va susţine pe 13 noiembrie o partidă amicală cu reprezentativa similară a Serbiei.

Mihai Teja, antrenorul naţionalei sub 21, a anunţat lotul pentru prima partidă a sa în calitate de selecţioner.

Echipa lui Gică Hagi, Viitorul, are cei mai mulţi jucători la lot, cinci. Asta în contextul în care Gazeta a publicat luna trecută mărturia lui Liţă Dumitru, fost selecţioner la U18, care dezvăluia că Federaţia i-a impus s-o lase mai uşor cu jucătorii de la Academia Hagi, în mijlocul conflictului dintre Burleanu şi "Rege".

Partida se va disputa la Belgrad, joi 13 noiembrie, de la ora 13:00.

Lotul convocat de Mihai Teja:

Portari: Valentin Cojocaru ( Steaua), Roland Niczuly (Unirea Tărlungeni)
Fundaşi: Cristian Manea (FC Viitorul), Bogdan Ţîru (FC Viitorul), Deian Boldor (Pescara), Ionuţ Nedelcearu ( Dinamo), Bogdan Mitache (FC Voluntari)

Mijlocaşi
: Iulian Cristea (Gaz Metan), Dragoş Nedelcu (FC Viitorul), Ionuţ Şerban (Dinamo), Doru Popadiuc (Ceahlăul Piatra Neamţ), Claudiu Bumba (ASA Tg. Mureş), Cristian Bărbuţ (ACS Poli Timişoara), Florin Tănase (FC Viitorul), Cătălin Ştefănescu (Ceahlăul Piatra Neamţ), Alexandru Mitriţă (FC Viitorul), Rareş Enceanu (FC Braşov)

Atacanţi
: Valentin Balint (Rapid), Cătălin Ţîră (FC Braşov)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Noiembrie 2014, 20:02
Postat de iulian_78 pe 07 Noiembrie 2014, 19:33

Steaua are doar portarul, in rest niciunul de la primele clasate. Echipele care merg in Europa au in componenta ori straini, ori jucatori romani mai buni, dar peste categoria asta de varsta. O sa ne cam ducem pe tobogan cu mare viteza, nu cred ca doar Academia lui Hagi poate salva ceva.

Pe cine vrei sa convoace de la Steaua , pe Pirvulescu ? Niciunul din tineri nu sunt nici macar rezerve !

iulian_78
iulian_78  •  07 Noiembrie 2014, 19:33

Steaua are doar portarul, in rest niciunul de la primele clasate. Echipele care merg in Europa au in componenta ori straini, ori jucatori romani mai buni, dar peste categoria asta de varsta. O sa ne cam ducem pe tobogan cu mare viteza, nu cred ca doar Academia lui Hagi poate salva ceva.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Noiembrie 2014, 19:17

...asta nu i sanatos ...cum de nu ia pe nimeni de la CSU ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează