FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Mihai Teja caută jucători pentru echipa de tineret în liga a treia, dar are obiectiv îndrăzneţ » "Vreau la EURO"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 16:26

Mihai Teja, selecţionerul echipei de tineret, a decis să organizeze un trial pentru jucătorii din liga a treia, pentru a găsi mai mulţi fotbalişti pe care să îi cheme la echipa naţională.

“Eu cred ca o sa fie un trial foarte bun, pentru că vrem să vedem şi jucători din liga a treia şi poate mai găsim doi sau trei pe care să îi aducem la naţională. Ar fi un cîştig pentru naţională", a mai spus Mihai Teja.

"Mă înţeleg foarte bine cu toată lumea din Federaţie, am fost primit bine. Am lucruri  importante pe care trebuie să le fac la echipa naţională. Obiectivul principal este calificarea la Campionatul European din Cehia", a spus Teja pentru Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1714322478836930
Hîncu Claudiu  •  05 Mai 2016, 01:51

Hristos a înviat. Nu vă supărați de deranjul meu, sunt HÎNCU CLAUDIU SEBASTIAN si am 19 ani, sunt din Suceava si trăiesc in București. Vă rog ajutați mă dacă aș putea să dau niște probe pentru a putea să joc la vreo echipă, pentru mine nu contează ce ligă, numai să joc si să fac performanță pentru mine. Am jucat la Suceava cinci ani de Fotbal, si cinci ani de Rugby in București. Si m-am lăsat de acest sport după ce am terminat doisprezece clase. Si acuma caut si eu o echipă la care sa pot juca, va rog frumos sa mă ajutați, numarul meu de telefon este *** Vă doresc o zi frumoasă să aveți Mulțumesc anticipat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cosmin97
cosmin97  •  25 Noiembrie 2014, 17:27

Domnul Teja face foarte bine sa caute jucatori tineri in ligi inferioare pentru ca dumnealui stie bine ca tinerilor jucatori nu li se acorda incredere in ligile superioare si asa ajung undeva mai jos unde sunt mai usor acceptati iar de multe ori acestia sunt ca un bulgare de aur pentru aceste echipe.Cu aceeasi problema ma confrunt si eu dar undeva in strainatate dupa 9 ani de juniorat nu pot obtine un contract la o echipa de prima liga pentru ca sunt prea mic la aproape 18 ani pe care-i am si sunt obligat sa-mi gasesc o echipa de nivel inferior cel putin 2-3 ani si de acolo sa ma pot ridica.Nu de multe ori sau gasit jucatori foarte buni adusi de pe strada.Böloni juca la nationala si era in B

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 01:03
Postat de microbuzulbotosani pe 24 Noiembrie 2014, 21:06

daca vrea la euro atunci sa se axeze pe jucatorii tineri care joaca in strainatate si pe cei din liga 1 (ianis, petre...)

are destule variante bune. nu exceptionale, ca nu suntem olanda, belgia, germania, italia, spania sau franta, dar romania inca mai produce ceva jucatori tineri de valoare. daca sunt bine pregatiti, bine povatuiti, bine antrenati, pot sa aiba succes pentru ca de tehnica romanii nu duc lipsa, in general.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează