FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANTONAMENT

Mircea Lucescu îl trădează pe Anghel Iordănescu » Declarația antrenorului lui Șahtior care îl va nemulțumi pe selecționer

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 14:48

De cînd a revenit la echipa națională, Anghel Iordănescu l-a chemat de mai multe ori pe Mircea Lucescu în cantonamentul naționalei, ca să discute cu jucătorii, dar acum antrenorul lui Șahtior nu este de acord cu selecționerul.

Lucescu a vorbit despre cantonamentul pe care România îl va face în această iarnă și spune că jucătorii trebuie să rămînă la cluburile lor.

"Cred că echipa națională ar trebui să ia jucători doar pentru cîteve meciuri de pregăire. Trebuie să fie ceva pe termen scurt, cu un program scurt. După părerea mea, jucătorii trebuie să rămînă la cluburile lor.

Toți trebuie să se antreneze la cluburi, iar la lot să se ducă doar la cîteva meciuri de pregătire. Nu cred că între cluburi și națională ar trebui să fie divergențe pe această temă", a spus Lucescu la DolceSport.

"Tricolorii" vor merge între 24 ianuarie și 7 februarie într-un cantonament în care vor fi prezenți doar jucători din Liga 1, dar mai multe cluburi se opun acestei idei, cel mai vehement contestatar fiind Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei.

"Dacă fotbaliștii mei se vor duce în cantonament cu naționala, nu cu mine, eu nu mai răspund de rezultatele Stelei!" Laurențiu Reghecampf

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  07 Ianuarie 2016, 19:21

,,Trădească?'' :) Ce-i aia?:) Eu știam că se zice,,trădează''! :) Vai mama voastră de gesepiști ***!Corectați titlul că vă faceți de râs!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

almaviva
almaviva  •  07 Ianuarie 2016, 16:58

"Il tradeasca"??? Doamne, unde gasiti *** astia?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează