FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mircea Lucescu, mesaj pentru echipa naţională » Ce spune despre selecţia făcută de Iordănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 10:56

Mircea Lucescu a vorbit despre meciul pe care echipa naţională a României îl va avea vineri împotriva Ungariei în grupa F.

"Să sperăm că vor reuşi, în primul rînd, să nu piardă la Budapesta. Îi îmbrăţişez şi le doresc din tot sufletul baftă. Am încredere în fotbalul românesc. Naţionala României este alcătuită de valoarea jucătorilor la momentul respectiv. Nu-mi dau seama care este exact valoarea jucătorilor noştri în acest moment, pentru că mulţi nu joacă.

Situaţia în care ne aflăm este consecinţa faptului că a dispărut fotbalul din foarte multe regiuni importante ale ţării, care aveau tradiţie, furnizoare de jucători de înaltă clasă. Acum, pentru toţi conducătorii de club e mult mai uşor să aducă jucători din străinătate, costă mai puţin", a spus Lucescu la Dolcesport.

România va juca în deplasare cu Ungaria vineri, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 şi în format liveTEXT pe GSP.ro. "Tricolorii" sînt lideri în grupa F, cu 14 puncte după 6 etape, urmaţi de Irlanda de Nord cu un punct mai puţin.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
961552927198346
Ticu Ursache  •  02 Septembrie 2015, 09:34

Ce unde sa mai existe fotbalisti cand copii nu mai au acces pe terenurile amenajate. Cele ale scolilor, desi din bani publici, sunt inchise si inchiriate. De unde sa aibe copiii bani. Cei putini care au ori nu le place fotbalul ori nu au talent. Nu mai sunt modele. Credeti ca fiul lui Hagi, Marin, Petre etc pot fi modele? Ei sunt cei care dovedesc crearea dinastiilor in fotbal. Au n-au talent trebuie sa fie promovati! In scoli, la orele de educatie fizica, apar zeci de profesori cu specializari pe rugby sau cine mai stie ce sporturi absolut nepopulare. Pot ei sa imprime microbul pentru cel mai popular sport de pe planeta? Iata un atu ca la o scoala de 400 de elevi ce trec prin mana acestui profesor rezultatul in fotbal va fi 0. Ba mai mult acestia nici nu vor intelege de ce ar trebui sa devina macar suporterii acestui sport. Deci ulterior si stadioanele vor fi goale. Vad mereu indivizi care nu realizeaza motivele caderii in fotbal. E simplu, restrangerea ariei practicantilor si accesul foarte limitat pe terenuri. Singurii care mai practica sunt copiii de la tara pe maidane si in curtile scolilor unde nu exista decat niste porti improvizare din pari!

screwball
screwball  •  01 Septembrie 2015, 14:10

Asta a spus joia trecuta, dupa meciul Astrei. A devenit brusc stire noua?

valentincronic
valentincronic  •  01 Septembrie 2015, 13:09
Postat de enough pe 01 Septembrie 2015, 12:19

Te bagi in seama aiurea cu ala. Nu era nascut pe vremea aia. Suporter adevarat, de tastatura.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează