FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mircea Rednic critică jocul "tricolorilor" şi vorbeşte despre viitorul selecţioner: "Cred că merită să ajungă la naţională"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 20:55

Mircea Rednic critică jocul naţionalei României, deşi Victor Piţurcă a obţinut 7 puncte în primele 3 meciuri din preliminariile pentru EURO 2016.

"Cu cine avem puncte? Cu Ungaria, cu Finlanda, dar cînd vom da de adversari mai puternici ce vom face? Norocul nostru că l-am descoperit acum pe Sînmărtean. Dacă nu-l aveam pe Sînmărtean ce făceam? Nu-mi place cum joacă naţionala. Hai să mai băgăm şi antrenori dinamovişti la naţională să vedem cum merge jocul!, a spus Rednic la Digisport.

Rednic a vorbit şi despre viitorul băncii tehnice a naţionalei şi crede că Ioan Andone ar fi omul potrivit să-l succeadă pe Victor Piţurcă.

"Mă doare că nu m-au sunat de la FRF, dar e normal să nu fiu pe lista pentru postul de selecţioner, rezultatele pe care le-am avut în ultima vreme nu-mi dau acest drept. Ioan Andone cred că merita să ajungă la naţională, e un antrenor foarte bun", a mai spus Rednic.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
andytheblue
andytheblue  •  22 Octombrie 2014, 21:43

sa vina OLAROIU !

andytheblue
andytheblue  •  22 Octombrie 2014, 18:25

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !

andytheblue
andytheblue  •  22 Octombrie 2014, 16:09

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !

Vezi toate comentariile (44)
Comentează