FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENOR

Mircea Rednic, pregătit să se întoarcă pe bancă: "Nu voi veni în România" » Are planuri cu un jucător de la Dinamo: "Îl iau cu mine"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 17:45

Mircea Rednic a urmărit din tribune meciul naționalei U17 contra Austriei (1-2), primul din grupa de calificare pentru Campionatul European U17 din 2017. 

La finalul partidei, tehnicianul de 54 de ani a dezvăluit că va reveni în scurt timp pe banca tehnică și plănuiește să îl transfere pe Harlem Gnohere la viitoarea sa echipă. După despărțirea de Dinamo, la finalul sezonului trecut, Rednic s-a operat și a luat o pauză de la antrenorat. 

"Mai am două ședințe (n.r. de recuperare) și după voi putea și eu să antrenez. Nu în România, nu pot spune unde. Am venit să mai simt atmosfera de meci, de echipă. Cred că îl voi lua pe Gnohere la viitoarea mea echipă", a spus Rednic.

Conform TV Dolce Sport, fostul antrenor al câinilor este gata să preia o grupare din zona arabă.

Acesta a vorbit despre neînțelegerile de la Dinamo, dintre Adi Mutu și Ioan Andone, și consideră că acestea ar trebui să rămână în birourile clubului din Ștefan cel Mare.

"Sunt discuții normale, dar ar trebui să se poarte în birou, că agită pe toată lumea. Andone nu merită ce i se întâmplă, știu ce a făcut pentru Dinamo, nu e el principalul vinovat", a adăugat Mircea Rednic.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
mvradulescu
mvradulescu  •  26 Octombrie 2016, 08:59

Văd că unii suporteri (chiar și din cei ce îl ironizau pe dl. Rednic) nu mai au răbdare nici cu dl. Andone. Am o sugestie : Ionel Ganea are licență de antrenor și ar face o echipă nemaipomenită cu Adrian Mutu ! „Succesurile” ar veni peste noapte, mai ales dacă dl. Cristi Borcea ar deveni consilierul d-lui Negoiță !!! Că măcar pentru o roabă de șampanii or mai fi fonduri prin visterie ...

bogdany8
bogdany8  •  26 Octombrie 2016, 02:40
Postat de bvd_magheru pe 25 Octombrie 2016, 20:16

Chiar nu credeam ca exista vreo diferenta intre Ando si Rednic . Adevarul e ca la greu Rednic stia sa se corecteze din mers si in plus era maestru la schimbari v. Nu stiu ce sa zic !! Poate isi revine Ando caci la Rednic ma enerva ca primele 40 de minutae ne bagam cucurul in poarta .

Si cu Andone cum jucam ?? Macar Rednic avea inspiratie la schimbari si la transferuri. Andone habar n-are pe ce lume e.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  25 Octombrie 2016, 21:51
Postat de geo.b. pe 25 Octombrie 2016, 21:31

Aici ii dau dreptate,rufele murdare......Numai ca acolo sunt niste "cartite",care se vand ieftin.Nu conteaza pentru ei daca fac rau si cat de mult far rau,pentru ei doar "bani vorbesc".

Peste tot in lume doar banii vorbesc . Money talks . Nu conteaza daca te dau afara pe usa politicos sau in suturi . Tot pe strada ajungi .

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close