FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Mircea Sandu atacă strategia FRF în cazul lui Daum: "Este o bătaie de joc! Nu poţi avea rezultate"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 13:56

Mircea Sandu, fost preşedinte FRF, a vorbit despre decizia lui Răzvan Burleanu de a-l numi pe Christoph Daum ca selecţioner şi a criticat faptul că i s-a oferit un contract pe doi ani.

"Este o bătaie de joc. În doi ani de zile nu poţi avea rezultate la echipa naţională. Doar la club poţi face performanţă în doi ani pentru că stai zi de zi cu jucătorii. La echipa naţională depinzi foarte mult de forma jucătorilor, de starea de sănătate a lor şi de moment.

Decizia numirii unui antrenor străin poate fi benefică dacă te califici. Eu aş fi mers pe varianta unui antrenor român. Mă gândeam la Petrescu, Olăroiu, Rednic sau Andone.

Grupa noastră este foarte grea, chiar dacă nu avem echipe precum Franţa, Italia sau Olanda. Polonia are jucători care fac un grup foarte bun, iar Danemarca a crescut foarte mult. Eu nu sunt sigur că vom face 6 puncte din dubla cu Armenia şi Kazahstan", a spus Sandu la televiziunea DigiSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1721088064815896
Ultimu Cartus  •  29 Septembrie 2016, 18:14

Corect erea sa explici, de ce România nu a crescut? Cat ai fost președinte ai avut timp sa crești o generație ,nu doar sa o formezi. Ai tupeu de infractor, vorbești de Armenia si Kazahstan, asta e moștenirea ce ai lăsat-o iubitorilor de fotbal, Burleanu este pus politic acolo , sa jupoaie pana la os, continua " munca" ta, distrugerea fotbalului

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  29 Septembrie 2016, 17:24

Lasă Naşule, că faci matale management profesional cu Militzica Dragomir la Jilava.Le arăți matale cum se procedează!

dinamo100
dinamo100  •  29 Septembrie 2016, 15:33

Sandu are dreptate: un mandat de 2 ani este prea scurt, mai ales ca selectionerul nu face decat cateva antrenamente cu jucatorii inaintea meciurilor. In plus, jucatorii romani au evolutii oscilante la echipele de club, deci selectionerul e fortat sa schimbe des echipa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează