FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Mircea Sandu avea alte propuneri pentru banca tehnică a naționalei: "Ei sunt primii trei" + Motivul pentru care ar reveni în fotbal

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 09:38

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, este de părere că Olăroiu, Rednic și Boloni ar fi fost soluții mai bune pentru postul de selecționer decât Cosmin Contra, având în vedere experiența acestora la cel mai înalt nivel.

"Mă gândesc la cei care pot forma o strategie pentru echipele naționale într-o anumită perioadă de timp, din punct de vedere metodologic, strategic, tehnico-tactic, de selecție.

Mai departe, împreună cu Comisia Tehnică, care o fi aia, să facă strategia fotbalului românesc. După mine, aceștia sunt Olăroiu, Boloni și Rednic. Ar fi primii 3, cu experiența pe care o au", a spus Mircea Sandu pentru Libertatea.

Fostul președinte al FRF a adăugat că oficialii din fruntea fotbalului românesc ar fi trebuit să-i ofere noului selecționer un salariu asemănător cu cel pe care l-a avut Christoph Daum.

"De la 700.000, cât avea Daum, la 300.000, cât înțeleg că-i dau lui Cosmin, e o diferență imensă, suma este dublă", a adăugat Sandu.

Acesta a mai explicat că ar mai reveni în fotbal doar în cazul în care conducerea FRF s-ar schimba, iar noii oameni ar avea nevoie de îndrumarea sa.

"Cu fotbalul am încheiat-o din punct de vedere executiv. Dacă cei care vor veni în locul celor de la azi la federație vor avea nevoie de experiența mea, ajut cum pot. Doar să dea un semn, un telefon, o bătaie-n ușă. Niciun fel de problemă. Niciodată n-o să mă duc eu să cer cuiva să mă cheme", a spus "Nașul".

Mircea Sandu a fost președintele Federației Române de Fotbal din 1990 până în 2014, când locul său a fost luat de Răzvan Burleanu.  

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
vicol_vali
vicol_vali  •  21 Septembrie 2017, 04:16

Olăroiu a plecat din cauza lui Becali Gigi, sau Victor. Rednic este impresar, Boloni este ungur. Iar Contra este un antrenor ''fair'' deși el nu pricepe engleza.

sexilian
sexilian  •  20 Septembrie 2017, 15:30

o sa-ti bata politia la usa,stai p-acasa,CANCERULE,tu si zgaitu ati adus fotbalul unde este...........locul vostru nu-i la federatie ci la poarta............

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  20 Septembrie 2017, 15:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează