FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Mircea Sandu, după numirea lui Contra: "Cosmin a greșit! Să vă spun ce făceam eu în locul lui"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 21:32

Mircea Sandu e dezamăgit de strategia celor de la FRF și de felul în care au gestionat situația în cazul selecționerului Christoph Daum. Deși aplaudă aducerea lui Contra, nu crede că vor fi rezultate bune prea curând. 

"Nu e uşor să devii selecţioner din antrenor de club. Cred că Daum trebuia demis după primele 4 meciuri dezastruoase. Ori îl dădeai atunci afară, ori îl laşi până la final.

Contra şi Lobonţ probabil vor schimba atmosfera, mai mult nu se poate face pentru moment.

Încă avem antrenori valoroşi. Nu întâmplător avem antrenori în străinătate, Şumudică, Olăroiu, Rednic, Boloni. Probabil că presiunea media a determinat manevra aceasta mârşavă cu această Comisie Tehnică. A fost o găselniţă absolut jenantă.

Dar faptul că l-au adus pe Contra nu e rău. Însă să nu ne aşteptăm să avem performanţe fabuloase în 2-3 ani. Dacă eram în locul lui Contra, nu acceptam un salariu mai mic decât Daum. Poate doar cu 20% mai mic. Să spunem că Daum a venit de la alt nivel şi i-au dat 1 milion. Dar Contra, fără 700.000 salariu brut... Eu aşa văd. Boloni avea 125.000 de dolari în 2001", a declarat Sandu la TV Telekom.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
ray51
ray51  •  21 Septembrie 2017, 15:23

Ma repet: eu vad un salariu de 10-15000 de euro pe luna si bonusuri indecente la calificarea echipei nationale. Altfel n-are rost s-arunci cu banii !

torque07
torque07  •  21 Septembrie 2017, 09:18

Au spus ceilalti in comentarii ce vroiam sa spun si eu. Nu mai are rost sa repet. O chestie doar...sunt curios daca o sa-l bagati in seama pe Burleanu pt sfaturi dupa ce o sa plece de la FRF.

sakamoto
sakamoto  •  21 Septembrie 2017, 08:58

Nu cumva aceasta inteligentza sclipitoare, din fotbalul Mafiot romanesc, a fost condamnat 3 ani la Bulele cu suspendare? Ar trebui sa nu i se mai ia interviuri, acestui individ care a distrus fotbalul romanesc, jefuindu-l salbatic. Si-a facut o multzime de relatzii, care l-au salvat de inchisoare-banii n-au miros-altfel pt cit a delapidat, trebuia sa fie la Bulele pe viatza. Daca ne gindim ca un amarashtean infometat, fura o piine shi este condamnat 2 ani, acest megainfractor trebuia ascuns tot restul vietzii. Averea confiscata. PCR=Pile Cunoshtintze, Relatzii...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează