FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Mircea Sandu îi desființează pe cei de la FRF: "Dacă îi suspendă pe steliști, Gigi le cere 20 de milioane daune!"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 18:19

Mircea Sandu dă de pămînt cu oamenii care au organizat cantonamentul echipei naționale în Turcia și spune că nu înțelege cum s-a ajuns ca acesta să coste 250.000 de euro. De asemenea, fostul șef de la FRF îi ia apărarea Stelei în războiul cu Iordănescu. 

"Am plecat de la 50 de dolari salariu și la diurnă la 10 dolari. Am ajuns la 4000 de euro în ultimii ani. Jucătorii au 250 de euro, sau 500, depinde. La șușanele trebuie să se dea mai puțin. Turneul ăsta a fost o șușanea. Asta a fost o selecționată divizionară, nu e echipă națională. Dacă era echipa națională, se juca la o dată FIFA.

Steaua are dreptate în scandalul ăsta. Nu e dată FIFA, orice club cîștigă la orice tribunal sportiv. Cineva trebuia să-i informeze.

Eu ca președinte nu sancționam chestiile astea. Nu înțeleg nici cum au dat 250.000 de euro pe cantonamentul ăsta. Eu nu înțeleg de ce Iordănescu nu și-a trimis oamenii la toate cluburile, să vorbească cu ei, să întocmească niște rapoarte.

Dacă Iordănescu venea la mine, îi ziceam nu. A, dacă pleca în Spania și juca împotriva unor naționale, mă gîndeam. Dar așa, nu. A fost o înțelege între FRF și Steaua, clar. Nu o să se ia nici o decizie împotriva Stelei. Dacă se va întîmpla asta, eu nu mai dau nici un interviu în viața mea. Dacă îi suspendă pe steliști, Gigi le cere 20 de milioane daune", a zis Mircea Sandu la DigiSport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
marianghencea
marianghencea  •  09 Februarie 2016, 09:37

Doamne, ce pacat ca prostia nu doare! Numai dinamovisti, rapidisti, pup-in-...isti fara creier si logica! Vedeti, invidiosilor, de ce nu faceti performanta, de ce nu va stie nimeni in afara? Ca voi sunteti exemplele reprezentative cu: "sa moara si capra vecinului". Nu cunoasteti nici limba pe-al carui pamant v-ati nascut dar va dati cu parerea (aia stramba, invidioasa, imbecila, etc.) in loc sa va uitati in curtea voastra. Sariti toti ca lupii dupa o halca care v-o arunca stapanii fara sa constientizati ca sunteti niste manipulati! De-aia nu merge nimic in Romania! Voi nu sunteti in stare sa ganditi singuri si de-asta va conduc *** cu sacosele pline de diplome. Sunteti niste strambi care va chinuiti sa stati drepti! Si nu v-o spun cu ura sau invidie, ci va compatimesc! Fiindca degeaba figurati ca fiinte inteligente daca va comportati mai rau ca niste animale. Astea din urma cel putin n-au inteligenta(oare? unele au dovedit ca sunt peste unele fiinte care arata ca oamenii). Cel putin tineti minte asta: inainte sa va etalati "intelepciunea" luati-va o clipa si ganditi inainte(daca se poate fara invidie, pareri personale si cat se poate de OBIECTIV) dupa care daca tot simtiti numai ura si violenta in locul cuvintelor atunci solicitati o camasa de forta. Nu de alta, dar nu cumva, in stare de inconstienta si orbire, sa le faceti rau oamenilor de langa voi! Artistilor, inginerilor, scriitorilor, judecatorilor, etc.: s-auzim de bine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grandetorito
grandetorito  •  08 Februarie 2016, 23:26
Postat de demolarii pe 08 Februarie 2016, 22:29

Scandalul asta nu are rost.FRF are alte probleme de rezolvat, de pilda cum de nu pune in practica o hotarare judecatoreasca definitiva privind numele FCSB.Sau cate competitii au organizat pentru copii, prin asociatiile judetene.Nici cand Sandu era presedinte nu se vorbea de activitatea de acest gen.Doar nationala.Si acum ne plangem ca nu vin jucatori din spate.Pe vremea lui Ceausescu nu exista doar Luceafarul. Existau competitii scolare pe nivele: local, judetean, regional si national; in paralel cu competitiile echipelor de club pentru aceasi categorie de varsta.Cate a organizat FRF pe vremea lui Sandu(nu vorbesc de intrunirile tovarasesti cu mici si bere in preziua alegerilor)? Cum a retrogradat Sandu Craiova? Daca Iordanescu e pe jumatate Aime Jacquet, va renunta la majoritatea de la FC SB avand in vedere varsta si forma lor(francezul a renuntat la cele doua vedete Cantona si Ginola, cand inca puteau juca-doar ca aveau personalitati prea puternice, fapt daunator echipei. A castigat doar Cupa Mondiala si Campionatul European). Care e performerul? Pintili la experienta lui ca-l blocheaza pe S Filip sau pe P Petre? Ori cei doi care pot sa invete... Revenind la subiect doar Iordanescu poate sa demonstreze de ce a facut stagiul acesta.Sa ajute o epava FC SB,si atunci va selectiona pensionarii de acolo,sau viitorul unei echipe nationale si va promova din gradinita,cu speranta ca 1 sau 2 vor confirma din 12...Cat despre FRF vs Burleanu, cred ca apropiati lui joaca la doua ca

Decizia judecatoreasca priveste sigla, amice! Si este aplicata peste tot. Mergi mai departe...

montgomerry
montgomerry  •  08 Februarie 2016, 22:50

Sandule,nu te mai suport,esti un mare zero.Tu esti ultimul om care ar avea ceva de spus,dar la cat de nesimtit esti,nu ne mai mira nimic.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează