FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Mircea Sandu ironizează actuala conducere a FRF pe seama deficitului bugetar și se ia de Burleanu: "E greu de imaginat cum a reușit asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 15:10

Gazeta Sporturilor a dezvăluit azi că în bilanţul contabil al anului 2016, pe care Federaţia l-a depus la Ministerul Finanţelor, apare că s-au cheltuit cu 5,3 milioane de euro mai mult decât au însemnat veniturile.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea "Stop pe Piept", de marți, de la Radio Național FM, fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, a înțepat administrația Burleanu.

"Probabil de aceea își doresc atât de mult să impună LPF-ului taxa de solidaritate, ca să-și acopere găurile din buget.

La 31 decembrie 2013, cu două luni și ceva înainte de instalarea actualei conduceri, în conturile FRF erau 9,4 milioane de euro, iar restul până la 23,8 milioane de euro urmau să intre pe parcursul anului 2014, din diverse contracte aflate în derulare.

E greu de imaginat cum de s-a reușit să se ajungă la acest deficit, de 5,3 milioane!", a spus fostul șef de la Casa Fotbalului.

Citește și: UPDATE EXCLUSIV Încă o manevră ciudată făcută de Burleanu și oamenii săi! Cum au încălcat statutul + reacţia departamentului financiar

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
olaru_andrei
olaru_andrei  •  16 Mai 2017, 17:08

EEEEE...hai ma nea Sandule ca nu e greu....matale sti mai bine, da' ai avut mai mult cap ;) . Las-o asa... ☺☺☺

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close