FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Mircea Sandu reacţionează după acuzaţiile că ar orchestra o revenire la Federaţie: "Nu mă mai interesează niciodată şefia FRF!"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 19:04

UPDATE 18:55 Dupa declaraţiile directorilor de la LPS Suceava şi LPS Braşov, care susţin că prin contestaţia împotriva lui Răzvan Burleanu se doreşte revenirea lui Sandu la FRF, Mircea Sandu a sunat la redacţia GSP şi a dorit să facă următoarea precizare: "Am zis de zeci de ori acelaşi lucru, mai spun o singură dată. Nu mă mai interesează niciodată să fiu şef la FRF. E un capitol încheiat din viaţa mea. S-a terminat!".

********

UPDATE 18:55 Dupa declaraţiile directorilor de la LPS Suceava şi LPS Braşov, care susţin că prin contestaţia împotriva lui Răzvan Burleanu se doreşte revenirea lui Sandu la FRF, Mircea Sandu a sunat la redacţia GSP şi a dorit să facă următoarea precizare: "Am zis de zeci de ori acelaşi lucru, mai spun o singură dată. Nu mă mai interesează niciodată să fiu şef la FRF. E un capitol încheiat din viaţa mea. S-a terminat!".

********

Contestaţia împotriva lui Răzvan Burleanu este aspru criticată: "Se vrea revenirea lui Sandu, va fi revoluţie!"

 

Alegerea lui Răzvan Burleanu în funcţia de preşedinte al FRF a fost contestată în această săptămînă de AJF Giurgiu, care a considerat ilegal dreptul de vot al liceelor cu program sportiv.

 

Imediat au reacţionat şi directorii LPS-urilor din România, iar Ion Radu, directorul LPS Suceava, crede că Mircea Sandu este în spatele contestaţiei.

"AJF Giurgiu ar trebui să se gîndească la faptul că din toate instituţiile nimeni nu s-a mai gîndit să depună contestaţie. Este un gest deplasat şi nemeritat pentru actuala conducere. Din peste 40 de AJF-uri, doar ei au văzut ceva în neregulă. Nu se întreabă nimeni de ce se contestă dreptul de vot al tuturor LPS-urilor?

Cred că intenţia AJF Giurgiu este de a se încerca reîntoarcerea lui Mircea Sandu la conducerea FRF, ceea ce nu ar însemna un lucru pozitiv. Domnul Burleanu a cîştigat alegerile printr-un vot legal, oamenii au dorit schimbare", a spus Ion Radu pentru Fanatik.

Şi Petrică Stancu, director al LPS Braşov, a comentat dur intenţia celor de la AJF Giurgiu: "Se doreşte revenirea lui Mircea Sandu, dar trebuie să mergem cu Burleanu şi Chivorchian înainte. S-a dorit schimbarea, o avem! De ce să ne întoarcem înapoi?

Fotbalul românesc a fost condus timp de 24 de ani de o singură conducere, iar noi nu am primit ajutor decît pînă în urmă cu doi-trei ani, cînd ni s-a dat o sumă modic.

Ne pregătim de revoluţie! Dacă ei vor să ne interzică dreptul de vot, noi vom cere interzicerea grupurilor private de fotbal de a mai merge în licee şi a lua copii. Noi nu cerem nici un ban, cluburile private iau bani pentru sport. Nu este normal!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
supersolo
supersolo  •  04 Aprilie 2014, 16:57

Gresit.....nu e vorba de reintoarcerea lui Mircea Sandu oameni buni...e vb de reintoarcerea echipei lui Gica Popescu...dar in alt format....fara el.....de aici ...SCANDALUL....nu va dati seama ca Hagi de exemplu s-a simtit jenat si furios ca EL CA REGE AL FOTBALULUI nu i s-a propus nimik ca sa-si mentina echipa in prima divizie ??? nu mai poate face blaturi sau aranja ceva pe sfr de campionat si se duce in B cu VIITORUL ...si mai e Kassai...mai sunt o gramada ....care stau pe margine ...sau la cotitura ...doar-doar or intra si ei pe undeva la cascaval....

dante31
dante31  •  03 Aprilie 2014, 23:22

pai e si normal sa nu-l intereseze daca are o renta ce depaseste salariul sefului in exercitiu si nu are nici o raspundere ...

gerula9mm
gerula9mm  •  03 Aprilie 2014, 21:59

ee nu.. Mirciulica s'a plictisit acasa, niciun blat de organizat, niciun gratar la FRF de facut, nicio cooperativa de drajmuit...ce sa faca omu' doar cu renta aia viagera minuscula de ..50k pe an, ori poate e pe luna :)))...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează