FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Mircea Sandu, ultimatum pentru Ionuț Lupescu: "Nu știu de ce nu face asta" + Încă un atac la adresa lui Burleanu: "Nici pe vremea mea nu se făcea așa ceva"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 22:20

Mircea Sandu, predecesorul lui Răzvan Burleanu la Federație, îl îndeamnă pe Ionuț Lupescu să ia cât mai rapid o decizie în privința candidaturii la președinția FRF.

"O singură remarcă față de Lupescu. În 2009-2010 și-a exprimat dorința de a fi președinte. Nu înțeleg de ce nu anunță mai repede dacă e albă sau neagră. Sper să candideze. Dar, dacă nu candidează, pune niște frâne pentru ceilalți posibili candidați. Pentru că toți au susținut că-l sprijină pe el", a declarat "Nașul".

"Nici pe vremea mea nu se făcea așa ceva"

Sandu nu l-a menajat nici pe Răzvan Burleanu, actualul șef de la Casa Fotbalului: "Fotbalul nu câștigă nimic cu acest om la conducere"

"Nu înțeleg de ce vine actualul președinte și spune că are 210 adeziuni sau câte are. Păi, de ce mai votăm. Nici pe vremea mea nu se făcea așa ceva. Și pe timpul meu s-au întâmplat lucruri, dar tocmai că erau criticate anumite programări sau proiecte de genul. Vii și lovești în tot ceea ce a fost înainte. Totul este pentru prima dată la actuala conducere. Orice fac ei e o premieră. 

Nu mai am chef să candidez. Dacă aș fi făcut-o, aș fi făcut un proiect foarte bun prin care fotbalul ar avea de câștigat. Acum fotbalul nu câștigă nimic cu acest om la conducere", a zis Mircea Sandu la TV Digi Sport.

18 apriliee data la care vor avea loc alegerile de la Federație

Vezi și: INTERVIU EXCLUSIV Lupescu despre alegerile FRF, "cum m-a ocolit Burleanu la tragerea la sorți" + o amintire răvășitoare: "Dădea cu ciocănelul în picior, cred că aș fi urlat de durere"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  07 Februarie 2018, 10:47

Nushu condamnat la 3 ani fara executare. Un mizilic! Uitatzi-l pe groparul fotbalului romanesc. Mai bine mergetzi la Bulele si luatzi-le interviuri, tuturor penalilor. Ar fi interesant. Ceva inedit. Ca de Nasu&Corleone, s-a cam saturat lumea. Nimic nou sub soare.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  07 Februarie 2018, 08:41

Chiar nu ati inteles ca Ionut Lupescu va veni numai dupa ce "trimisii din teritoriu" ii vor garanta ca are cel putin asigurate 60 din voturile celor care vor decide numele ce va fi seful FRF? Ionut a ajuns un fel de "om politic" care nu vrea sa lase jobul de la UEFA de "***" de pe gardul FRF! Ca in fiecare functie cu miza mare, si sefia FRF va fi dicatata din alte birouri decat cele din V. Conta. Cautati mai sus, pe la... Guvern!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează