FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA

Mirel Rădoi despre naţională: "Chiar dacă nu avem un fotbal foarte puternic, nu ne putem compara cu echipele mici"

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 septembrie 2014 13:09

Grecia va primi vizita naţionalei României, duminică, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 şi liveTEXT  pe GSP.RO, într-un meci din grupele preliminare ale EURO 2016.

Importanţa meciului cu naţionala elenă este comentată din Arabia Saudită de Mirel Rădoi, care a transmis un mesaj elevilor lui Victor Piţurcă.

"Fotbalul nu este aşa uşor precum pare, nu vreau să facem acum toate echipele Islandei de nivelul Olandei. Cred că trebuie să fim mai optimişti, aşa cum zicea şi Hagi, şi să nu mai credem că fotbalul românesc îl putem compara cu cel din Liechtenstein. De exemplu, chiar dacă nu avem un fotbal foarte puternic, nu ne putem compara cu echipele mici", a spus Mirel Rădoi pentru Dolcesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
humanimal
humanimal  •  02 Septembrie 2014, 23:21

E preosst de bubuie Radoi! Slovenia in ce categorie intra? Nu ne comparam cu ei da' s-au pisshhat pe noi din tren !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Septembrie 2014, 19:29

dupa teoria asta nici arabia saudita nu e o liga de lepadat, nu ??..)) de domle, daca in vest nu ne prea nimeni, pentru ca nu avem valoare ? jucam si noi prin desert, pe la chinezi, etc..))

sevilla_1986
sevilla_1986  •  02 Septembrie 2014, 17:44

asta este din putzul gindirii...hahahaaaaaaaaaaa...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează