FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

MM Stoica, în război cu fanii de la Ploiești: "Trebuie să fii mai prost decât prevede legea" » Replici savuroase la golurile lui Budescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 09:09

Suporterii prezenți aseară la Ploiești au scandat la meciul de aseară dintre România și Kazahstan, scor 3-1, împotriva FCSB-ului, lucru care l-a scos din minți pe Mihai Stoica. 

Oficialul FCSB-ului a reacționat imediat pe pagina de Facebook și a postat un mesaj dur pentru fanii prezenți aseară: 

"Ca să mergi să susții echipa națională și să înjuri Steaua trebuie să fii mai prost decât prevede legea.

mm1

Mai ales la un meci la care doar Tătărușanu, Chiricheș, Pintilii și banda dreaptă funcționează bine, iar Budescu îți câștigă meciul", a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

în schimb, MM a lăudat prestația lui Constantin Budescu în stilul caracteristic. Fazele reușite de fotbalistul FCSB-ului i-au aprins imaginația lui MM, care a reacționat pe Facebook: "Iar i-a spart Budi oglinda unuia" și "Operațiaaaa", au fost cele două reacții ale lui MM. 

mm2

mm3

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
909291405824686
Mihai Coman  •  06 Octombrie 2017, 17:14

Dar tu bai Mimi nu esti cumva mai pușcăriaș decât prevede legea?jardeau sclavista la oier..este tare in guritza numai pe fb..ca la galati am auzit ca ai scapat sapunul la baie !..avea dreptate pițurcă...mimi biciclista

10211041741262328
Ungureanu Radu Corneliu  •  06 Octombrie 2017, 15:27

El stie mai bine cum este sa fii "mai prost decat prevede legea"

visiniujohn
visiniujohn  •  06 Octombrie 2017, 15:01

Cu mistouri sau fara, ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează