FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 1-0

MM Stoica, jigniri pe facebook după ce a auzit declarațiile lui Daum: "Ori e senil, ori ne ia peste picior"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 09:01

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, imediat după ce reprezentativa României a pierdut meciul din Muntenegru, scor 0-1, şi a ratat orice şansă de a se califica la Mondialul de anul viitor.

La mesajul de azi noapte a venit imediat cu un update, care este un nou atac la adresa lui Christoph Daum, fiind nemulțumit de cele declarate: "Zice că trebuie construită o națională nouă. Fals! Nu e echipă de club, e selecționată! Aduci cei mai în formă jucători, chiar dacă au 17 sau 38 de ani. Omul e senil sau ia lumea fotbalului (și nu numai) peste picior".

Mesajul de aseară: "Hoban marchează 3 goluri în campionat, e titular în echipa liderului, nu vrei să-l convoci, dar faci experimente cu un fotbalist care n-a jucat închizător nici la juniori ...

Vii sau îți trimiți amărâții de pe lângă tine la meciurile Stelei, nu vrei să-l convoci pe Alibec, ai golgeterul Bulgariei, Keșeru, nu vrei să-l convoci, termini fără nr 9 pe teren meci pe care trebuie să-l câștigi... Cum s-o zice "bun simț" în germană?

Du-te acasă, glumă proastă! Și ia cu tine și inteligenții care te-au adus de nicăieri!", a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 19p
2. Danemarca 16p
3. Muntenegru 16p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

Meciurile următoare: 

  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
936901769693416
Predan Mihai  •  07 Septembrie 2017, 09:50
Postat de Andrei Calinescu pe 05 Septembrie 2017, 18:15

Nu e numic dur in declaratia lui MM. E purul adevar. Daca un roman antrena in Ghermania si provoca dezastrul provocat de Daum, era zburat de mult de acolo.Sa terminam cu japitele straine, avem si noi oameni capabili.

Avem si noi japitele noastre ! :)))

109097349745292
Cici Demedici  •  07 Septembrie 2017, 08:00

merita oare sa il citesti pe Tante Pudriera? nu merita. schizoidul asta care are curaj sa dea din clanta aia de YGURA KAKURU avindu-l in spate pe desteptul desteptilor cunoscator de Biblii si blestemea anume printul *** se vrea doct. cap mic si creier lejer este recomandat la pirnaie sa produca orgasme generale piraniasilor care il asteapta cu bratele deschise si nu numai. la rau iti dau seama de oameni dar si la bine. mai ieri plingea de dupa gratii azi este mai tare ca ceausescu in clanta. nu-l vad bine curind pentru ca fcsb numele asta de fabrica de confectii va cade rau. mai e putin ! un picutz si va face foamea cine stie pe unde. in rest sa ne pupi unde stim Tante Pudriera!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Septembrie 2017, 08:52
Postat de observator_federal pe 05 Septembrie 2017, 20:32

MM crede ca Nationala se face "din cei mai in forma jucatori, chiar daca au 17 sau 38 de ani"... Pe bune? Si pentru ca Daum sustine ca a venit timpul construirii unei noi Nationale, ii spune MM ca este senil?! Clar, avem un exemplu de logica fcsbista (MM fiind unul din corifeii fcsb) sau, mai bine zis, o dovada ca becalizarea este mai grava decat analfabetismul!

De fapt, cine zice, ala e.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează