FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 3-1

Momente amuzante la conferința de presă a lui Contra: "Ai adus palincă?" » Întrebarea care l-a uimit pe noul selecționer și răspunsul pe măsură

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 09:25

Rămas fără voce la meciul câștigat de România cu Kazahstan, scor 3-1, Cosmin Contra a glumit la conferința de presă de după partida de la Ploiești.

Noul selecționer a fost rugat de un jurnalist venit din Baia Mare să-i permită să mai pună o întrebare. Contra a acceptat și a ascultat întrebarea.

Înainte de asta a avut și el o rugăminte la adresa jurnalistului: "Eşti de la Baia Mare? Ai adus şi palincă? Păi, atunci ne rezolvăm repede, dacă ai adus şi palincă".

Întrebarea jurnalistului a fost una care l-a surprins pe Contra: "Dacă nu vei avea rezultatele dorite, îţi vei da demisia de la echipa naţională?". Amuzat, Contra a reacționat: "Tocmai ce-am câştigat. Deja îmi ceri demisia?".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
torque07
torque07  •  06 Octombrie 2017, 14:11

Uite inteligenta presei romane. Contra numai ce a debutat si deja vorbesc de demisie..vai de capul vostru

1013039022054413
Costin Georgescu  •  06 Octombrie 2017, 12:11

am castigat un meci cu o echipa no-name!!!!! si deja suntem senzationali? hai sa nu exageram ca toti am vazut meciul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează