SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Momentul de care Halep trebuie să profite: "Serena şi Şarapova sînt la finalul carierei! Poate deveni numărul 1"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 21:08

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a vorbit despre performanţa uriaşă a Simonei Halep de la Turneul Campioanelor din Singapore.

"Mă aşteptam ca ea să reuşească, într-un final, să cîştige în faţa Serenei. Nu m-a surprins rezultatul în sine, cît m-a surprins scorul.

Serena Williams şi Maria Şarapova sînt la finalul carierei, iar Simona şi-a făcut foarte frumos intrarea, foarte rapid, şi-a cîştigat respectul, iar acum este una dintre cele mai bune.

Iar momentul cînd le învinge pe cele două a sosit, a bătut-o pe Serena, sperăm să o învingă şi pe Maria.

După ce o baţi pe Serena, într-un mod dezastruos pentru ea, nu ai cum să nu ai încredere în tine să nu poţi s-o bagi pe Ivanovici. Dacă a reuşit să-şi găsească calea pînă aici, are toate şansele să devină numărul 1", a spus Ruxandra Dragomir la Dolce.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
supersolo
supersolo  •  24 Octombrie 2014, 01:16

Ruxandra s-a bazat pe declaratia rusoaicei in presa rusa ca 2015 e ultimul an si ca s-ar retrage din motive ce tin de viata privata ...eu unul nu as crede-o ...fara Serena ca principal rival ...poate fi no.1 cel putin 2-3 ani....se va bate cu Halep pentru suprematie...dar asta e alta socoteala...

cos.s
cos.s  •  23 Octombrie 2014, 18:40
Postat de zorah pe 23 Octombrie 2014, 01:05

am cititi doar titlul si am luato foc:> n-am stiut

no prob :) se mai intampla!

mario_san
mario_san  •  23 Octombrie 2014, 11:28
Postat de blue_sky pe 23 Octombrie 2014, 10:07

Serena este la finalul carierei, dar Sarapova are doar 27 de ani si a jucat foarte bine anul asta, deci va fi principala tenismena cu care se va bate Simona pentru locul 1 in viitor.Oare cum o gadi Ruxandra Dragomir de a facut o asemenea declaratie aberanta?

In general, Dragomir Ruxandra nu gandeste. Ca tenismena am respectat-o dar ca administrator de federatie si acum, Doamne Apara-ne, politician......vorba romanului: a dat-o cu munci-n fasole.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează