FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Motivul pentru care Andone nu dă randament la națională: "Nu înțelege glumele" » Daum pleacă în Spania să discute cu atacantul

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 15:36

Florin Andone a marcat pentru Deportivo în meciul cu Real, 2-6, și are evoluții apreciate în Spania.

Atacantul de 23 de ani nu reușește totuși să repete evoluțiile și în tricoul echipei naționale, iar Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a vorbit despre problema vârfului.

"Staff-ul echipei naționale lucrează foarte mult la acest aspect. Pe 7 mai, Christoph Daum și Ionuț Badea vor pleca în Spania pentru a discuta cu Florin Andone. Nu cred că e problema că sunt bisericuțe le echipa națională. Cred că modul ăsta de a se glumi aici în România nu e pentru el. A plecat devreme în străinătate și nu e obișnuit cu glumele de aici. Nu e niciun fel de răutate la adresa lui. Poate sunt niște glume pe care nu le înțelege.

În relația cu selecționerul, este posibil să fie o problemă de comunicare. Florin nu vorbește limba engleză, ci doar spaniolă și italiană. E nevoie de un intermediar care să transmită mesajul.

În momentul în care selecționerul a văzut că Florin nu se simte bine, a intervenit într-un mod tăios. Nu pot să spun că era izolat, dar nu accepta niciun fel de glumă, nici la adresa lui, nici la adresa altora. Andone este un tip mai sobru, mai serios", a spus Vochin la TV Dolce Sport.

 

1 golare Andone în 13 meciuri pentru naționala României

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
para.para
para.para  •  28 Aprilie 2017, 11:15

In general strainii nu halesc glumele romanasilor care 90% sunt de prost gust. De aici denota si faptul ca natia romana a fost inventata in gluma si din pacate inca mai exista.

torque07
torque07  •  28 Aprilie 2017, 09:21
Postat de Mihai Tanase pe 28 Aprilie 2017, 08:48

Cu glume sau fara glume , Andone nu este un fotbalist care rupe inima targului .In afara faptului ca e muncitor si alearga , cam fararost totusi , n-aare nimic .Nu tu dribling , nu tu sut si nici nu combina cu ceilalti jucatori , nici la club , nici la nationala .Nu crec ca e necesar la nationala .

Da...e mai bun Alibec cu burtica...el are de toate..joaca in liga1..ce vrei mai mult? Ce atacant titular in cel mai tare campionat din lume...Alibec domle

427951077389201
Mihai Tanase  •  28 Aprilie 2017, 08:48

Cu glume sau fara glume , Andone nu este un fotbalist care rupe inima targului .In afara faptului ca e muncitor si alearga , cam fararost totusi , n-aare nimic .Nu tu dribling , nu tu sut si nici nu combina cu ceilalti jucatori , nici la club , nici la nationala .Nu crec ca e necesar la nationala .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează