FOTBAL  »  NATIONALA  »  ITALIA

Motivul pentru care Zenga n-a ajuns pe banca naționalei României » Italianul dezvăluie ce planuri avea

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iulie 2017 21:13

Italianul Walter Zenga explică de ce n-a ajuns pe banca naționalei, dar dă detalii despre planul pe care îl avea pus la punct. În echipă urmau să intre Massimo Pedrazzini, Renzo Rossi și George Ogăraru. 

”Eram cu președintele, m-a întrebat ce fac sâmbătă (n.r. - 2 iulie 2016), i-am zis că plec la Bordeaux, pentru că era Italia - Germania (sfertul de finală de la Euro 2016) și eu eram comentator la Rai.

Mi-a spus că vine sâmbătă la meci, ne întoarcem duminică-luni. M-a sunat vineri și mi-a spus că trebuie să închidem ce am făcut pentru că a ales pe altcineva. Așa s-a întâmplat”, a zis Walter Zenga la TV Digi Sport.

...despre programul propus: "Eram eu, Pedrazzini, Rossi, Ogăraru. Am propus un program care era interesant și pentru echipele de tineret, cum poate fi folosit pentru dezvoltarea fotbalului de tineret.

A ales pe altcineva și s-a terminat. Am pierdut o șansă mare pentru a face încă o dată ceva pentru fotbalul din România, dar nu spunem niciodată. Vedem.”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Iulie 2017, 11:23

Zenga asta a fost si la Steaua si la Dinamo? Mai sus este un articol despre el.Acuma ori e bun ori e " ne-bun".Ne explicati de ce n-a fost la Nationala.Nu mai inteleg...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează