FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF, 18 APRILIE

Mutu dinamitează alegerile de la FRF: "Asta e marea problemă a lui Lupescu! Burleanu va câștiga!" » Ce spune de implicarea politicului în alegeri

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 17:21

Adus la FRF de Răzvan Burleanu toamna trecută, managerul sportiv Adrian Mutu a comentat lupta pentru președinția FRF dintre actualul șef și principalul contracandidat, Ionuț Lupescu.

"Nu am venit la FRF doar pentru a ajuta în acest an electoral, am venit și pentru a-l ajuta pe Cosmin Contra, în care cred foarte mult. Salariul meu de la FRF nu e de 10.000 de euro, cum se spune. E mult mai mic, aș vrea eu să fie atât! Răzvan Burleanu e puțin cam zgârcit, cel puțin în ceea ce mă privește pe mine :).

Da, și cei din Generația de Aur reprezintă fotbalul românesc, dar sunt «răutăcisme» declarațiile celor care care spun că Burleanu nu reprezintă fotbalul românesc. Cei din Generația de Aur au recunoscut în fața mea că Burleanu e un manager bun. Avem nevoie de o generație care să vină din urmă, pentru a construi ceva de viitor pentru fotbalul românesc. Avem nevoie de continuitate. 

Nu cred că se pune problema ca politicul să se implice în aceste alegeri. Dar, până la urmă, ar fi rău să se întâmple asta?

Îmi doresc ca Lupescu să facă numai bine în cazul în care va câștiga. Lupescu are o șansă reală, dar cred că Burleanu va câștiga alegerile. Lupescu are o problemă: a stat 5 ani plecat, s-a ocupat de altceva. Ideea e că nu știe ce se întâmplă în țară. Problemele fotbalului românesc sunt altceva față de ce a făcut el la UEFA. E greu ca după 5 ani să vii să-ți anunți candidatura cu 2 luni înainte de alegeri", a spus Mutu, la TV Digi Sport.

"Să simplificăm lucrurile, să nu le facem și mai complicate. Indiferent cine va fi în fruntea fotbalului românesc ar trebui să continue proiectele care sunt în derulare, nu să înceapă altele!"
Adrian Mutu, manager sportiv FRF

"Eu aș face play-off-ul cu mai multe echipe, ar fi mai interesant. Ar fi mai competitiv, iar banii care ar veni ar fi mai mulți. Nu știu câte echipe ar trebui să fie, depinde și de cine vine din urmă din ligile inferioare"
Adrian Mutu, manager sportiv FRF

Vezi și: Mutu și-a anunțat plecarea de la FRF: "Atunci îmi voi da demisia. Eu caut altceva"

Reacție surprinzătoare a lui Adi Mutu, după ce Stancu și-a anunțat retragerea de la națională: "Lucrurile s-au terminat pentru tine dacă nu faci asta"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
1129100757121317
Marius Gabriel  •  22 Februarie 2018, 09:44

Mutu nu se dezminte nici acum. A fost un jucator talentat dar lenes si indisciplinat cu o cariera destul de controversata si acum îi tine partea lui Burleanu in speranta ca o sa se aleaga si el cu un ciolan de ros. Cine se aseamana se aduna. Eu sper din toata inima ca Lupescu un om care a demonstrat ceva in toata activitatea sa profesionala atat ca jucator cat si ca angajat al UEFA va castiga alegerile pentru presedintia FRF. Este cazul ca noi romanii sa ne trezim si sa alegem oameni care au realizat ceva d.p.d.v. profesional pana acum si nu tot felul de *** dar care au spate politic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazileon
bazileon  •  22 Februarie 2018, 09:21
Postat de steaua1986forever pe 21 Februarie 2018, 18:17

Marius Niculae? Cred ca glumesti...

Care ar fi gluma?

ray51
ray51  •  22 Februarie 2018, 09:06

Cu un astfel de caracter indoielnic si capuselnic, nu ma mir de marea ratare de la 11 m care a distrus speranta a milioane de romani.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează