FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UCRAINA 3-4

Mutu este analist pe Facebook » "Briliantul" a comentat meciul România - Ucraina și a lămurit problema banderolei: "E clar cine va fi căpitan"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 14:09

România a pierdut ieri cu Ucraina, scor 3-4, într-un amical care s-a disputat la Torino.

Adrian Mutu, retras la finalul acestui sezon, a urmărit cu atenție meciul României cu Ucraina și a analizat prestația tricolorilor la pauză și la finalul partidei.

"Atacanții noștri trebuie sa profite de talentul lui Lucian Sanmartean.

Păcat de golul din finalul reprizei...o repriza buna,altceva ....golul a venit perfect pt moralul lui ‪#‎torje‬ ....sper ca in repriza a 2 a sa vedem ceva mai mult de la ‪#‎keseru‬ si ‪#‎stancu‬..." Adrian Mutu, pe Facebook, la pauza meciului

La final, Mutu a concluzionat și i-a lăudat pe Denis Alibec și pe Nicușor Stanciu pentru evoluțiile lor.

"O prima repriza buna,dar acele 15 min. de la inceputul reprizei a 2 a ne-au costat...sper ca baietii nostri sa uite acest meci si sa invete din greselile comise in seara aceasta si sa se mobilizeze pentru ca la Euro se va juca un meci intr-un ritm mult mai alert,incomparabil cu cel de azi. De precizat atitudinea pozitiva a lui ‪#‎alibec‬ si forma buna pe care o are ‪#‎stanciu‬ in continuare..." Adrian Mutu, pe Facebook

Mutu a vorbit și despre problema banderolei și este convins că Vlad Chiricheș va fi căpitan la EURO, pentru că este sigur de locul de titular.

"in ceea ce privește banderola de căpitan cred ca lucrurile sunt clare din ce am văzut in aceste doua meciuri,‪#‎chiriches‬ va fi căpitanul nostru la ‪#‎euro2016‬ ...cred ca el ‪#‎sanmartean‬ si‪#‎tatarusanu‬ sunt singurii jucatori care au postul de titular sigur,dupa parerea mea...‪#‎hairomania‬" Adrian Mutu, pe Facebook

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dan2010
dan2010  •  30 Mai 2016, 16:50

Mutu are comentarii mult mai pertinente decit multi asa zisi analisti care se inghesuie la TV. Eu zic ca daca Rat, este in primul 11 el trenuie sa poarte banderola. Daca Gabi Tamas era inclus in lot, cred ca era o schimbare inspirata daca il schimba pe Chiriches. Chiriches se vede clar ca nu este un lider, cum era Resiteanul Chivu sau radu Stefan. El va fi eterna rezerva pe la echipele mai de soi. In fata va trebui sa joace cu Andone si Alibeg in spate. Mijlocasi Sanmartean si Stanciu. Doar Hoban la inchidere.

andrei.33
andrei.33  •  30 Mai 2016, 15:46

*** hashtagu' pe mutu mai repede decat cocaina...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  30 Mai 2016, 15:38

fara Facebook, nu mai putea orice *** sa dea sfaturi selectionerului! :D hahaha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează