FOTBAL  »  NATIONALA  »  NECONVOCARE

Mutu explică: "Făceam faţă cu Ungaria şi Turcia" » Mesaj emoţionant: "Mă gîndesc mereu la tricolor, visurile nu ţi le ia nimeni"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 23 august 2013 12:22

Adrian Mutu nu a fost convocat nici pentru meciurile cu Ungaria şi Turcia de la începutul lunii septembrie şi a oferit primele reacţii într-un interviu pentru Libertatea.

"Ar fi fost mai corect să mă anunţe cineva de la naţională pentru neconvocare, măcar vreun ajutor de-al domnului Piţurcă. Ce pot să mai zic, că doar n-am ajuns să vorbesc singur... Viaţa merge înainte, cu bune şi cu rele. N-aş vrea să spun acum, la cald, lucruri care ar durea prea tare apoi.

Eu am dat totul la meciurile din campionatul Franţei, am jucat titular, făceam faţă şi la partidele cu Ungaria şi cu Turcia. Dar nu eu decid convocările. Victor Piţurcă răspunde pentru asta, aşa cum o va face şi pentru rezultatele ulterioare, bune sau rele", a explicat Mutu.

Atacantul lui Ajaccio speră în continuare că va fi convocat: "Am înscris acelaşi număr de goluri cu naşul meu şi sînt mîndru de asta. “Regele” a marcat în meciuri memorabile. E o cinste să fii egal cu Hagi. Nu ştiu de ce n-am fost convocat. Dar ştiu altceva.

Mă gîndesc că nu mai sînt naivul de altădată. Nu mă mai aprind aşa uşor... Îmi voi vedea de treabă la echipa de club, voi da totul şi poate voi fi selecţionat iar. Nu voi renunţa niciodată la naţională! Cît timp voi juca fotbal, mă voi gîndi întotdeauna la tricolor, pentru că a fost visul meu de mic copil. Cel puţin visurile nu ţi le poate lua nimeni...".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
crize22
crize22  •  24 August 2013, 16:56

O fi el drogalau, o fi facut el prostii, dar macar are sange de roman in el si numai pentru asta ar merita sa joace. Eu i-as mai da o sansa

mgexpert
mgexpert  •  24 August 2013, 09:12

..Adi, vine o vreme... Iti multumim pentru meciurile in care'ai facut diferenta si pentru ca, spre desebire de altii, n'ai refuzat niciodata nationala dupa ce te'ai vazut cu sacii in caruta.. Piti e un cinic calculat...

mizzzerya
mizzzerya  •  24 August 2013, 02:29

Pervers mincinos si patetic . Cand ti-ai batut joc in repetate randuri de cariera ta si , din pacate , ai dezamagit milioane de fani facand asta te intrebam : si atunci te gandeai la tricolor ? Si "nasu" tau Gheara tot la tricolor se gandeste ? Accepta cine esti , adica un mare talent ahtiat dupa bani si femei si vezi de viatza ta , dar NU vobi de tricolor ca o sa te trozneasca Doamne Doamne zilele astea daca mai intinzi nesimtirea in halul asta ....viseaza altceva .

Vezi toate comentariile (25)
Comentează