FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Mutu iese la atac! Nu-l iartă pe Daum și lansează acuze dure: "Văd o indiferență care mă deranjează"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 12:33

Adrian Mutu e dezamăgit de prestația echipei naționale din meciul cu Danemarca, 0-0. "Briliantul" vede compromise șansele de calificare și crede că Daum nu ar mai trebui păstrat. 

E de părere că ar trebui începută o reconstrucție, văzând multe lucruri care nu sunt normale pentru echipa națională. 

"Nu ştiu ce merge bine acum la naţională. Această calificare e aproape distrusă, mai avem foarte puţine şanse. Ar trebui începută o reconstrucţie a naţionalei, să băgăm tineri, să formăm o echipă care are o atitudine corectă, cu un antrenor care ştie ce înseamnă România. Daum poate e un bun tehnician, dar nu se vede acest lucru. Poate România nu e pregătită să-l aibă", a zis Adrian Mutu pentru TV Digi Sport. 

...despre jocul naționalei: "Nu mi-a plăcut tactica cu trei fundaşi, 3-4-3 a fost cu cinci jucători pe fund, de fapt. Un punct nu ne ajută cu nimic, trebuia să rişte pentru că jucam acasă. Şi schimbările au fost neinspitate, eu jucam cu Prepeliţă la mijloc.

Grupul de jucători nu e unit, văd o apatie şi o indiferenţă când naţionala nu are rezultate. Când nu îndeplinim obiectivul văd o indiferenţă, şi nu doar la jucători, ci şi la staff, asta mă deranjează.

Jucătorii trebuie să considere selecţionarea ca un moment maxim în carieră, nu ca un moment de relaxare. La naţională nu vii pentru bani, ci pentru mândria şi orgoliul de a fi român, iar Daum nu ştie să transmită asta.

Mentalitatea noastră nu e pregătită pentru un antrenor străin. Îl văd pe Daum mai mult ca un consilier al antrenorului, mai mult un manager decât antrenor", a mai zis fostul căpitan. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
netgamero
netgamero  •  28 Martie 2017, 22:38

Ce tampenii poate vorbi si asta, e *** la fel ca si clubul unde lucreaza, nu ma surprinde. Cand un drogat afemeiat isi da cu parerea - trebuie ignorat, nu are nici o valoare. Ia-l si pe barbugiul de Pitzi de mana si mergeti la una mica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  28 Martie 2017, 18:34

SI DACA VALOARE NU E , NIMIC NU E , nici rezultate nu-s , FOTBAL NICI ATAT si nici rabdare nu mai avem , pai cata...

983732924972315
Soos Vilmos  •  28 Martie 2017, 17:17

Mutulica, ce ai fumat azi ca ai reusit *** in asa hal ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează