FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

Mutu îi face praf pe selecţionerii României: "La EURO 2008, nu aveam nicio idee de joc pe faza ofensivă. Dădea Tamaş pase către mine, asta era tot. Acum am fost PENIBILI"

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 10:16

Adrian Mutu a criticat tactica adoptată de selecționerii României, atât la EURO 2008, cât și la turneul final din acest an.

"Nu aveam nicio tactică, nicio idee de joc pentru faza ofensivă, ne apăram foarte bine și încercam printr-o pasă lungă a lui Tamaș către mine, încercam să deviez la Daniel Niculaie. Pe asta ne bazam, pe apărare, nu numai Pițurcă, ci și Iordănescu.

Avem o tehnică peste medie, dar nu avem mentalitatea necesară. Intri pe teren să te aperi când antrenorul îți spune numai apărare apărare, apărare. Mă uit la Islanda și îmi dau seama cât de penibili am fost la Europenele astea", a spus Adi Mutu la Digi Sport.

În 2008, Victor Piţurcă a fost cel care ne-a condus la EURO într-o grupă cu Italia, Franţa şi Olanda.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
nickolo
nickolo  •  30 Iunie 2016, 12:46

Asta s-a vazut si de la televizor nu era nevoie sa spuna Mutu.Antrenorii romani nu stiu sa pregateasca echipa pentru atac sau contraatac,nu stiu altceva decat sa arunce vina in alta parte si sa zbiere ca niste descreierati,poate doar Olaroiu sa faca exceptie.Cat despre cei care il acuza de ratarea penalty-ului....Messi si Ronaldo au ratat ambii penalty-uri importante chiar acum la Copa America si Euro,se intampla,dar tot astia nu au mentionat cum golurile lui Mutu au calificat echipa,mai ales din lovituri libere si nu din actiuni pregatite de Piturca.Imi amintesc si acum de meciul cu Olanda cum gesticula Mutu disperat catre banca ca este lasat singur in atac.Mutu si Hagi l-au calificat pe Piturca la ambele turnee finale.

skrilla
skrilla  •  30 Iunie 2016, 12:42
Postat de cracker pe 30 Iunie 2016, 12:08

Dar de tine ce spui bai Mutule....? Ai avut calificarea in fata si ai ratat un 11m, asa cu tactica lui Piturca de 2 lei cum zici ca era, treceam de grupe daca erai un atacant valoros dar tu ai fost de 25 de bani ca atacant la turnee finale, ti-a luat fata si Bogdan Stancu la european, macar el a dat din penalti 2/2.

Vezi ca-n meciu' ala tot asta de-a ratat penalty, a inscris un gol din NIMIC, deci tot el a deschis drumu' spre calificare. Asta cu penalty-urile ratate si cu lipsa de valoare o spunem doar ca sa macanim si noi un pic, asa-i? Sunt convins ca esti de acord cu mine. :-)

montgomerry
montgomerry  •  30 Iunie 2016, 18:53
Postat de iulian1952 pe 30 Iunie 2016, 17:47

BAI CONSUMATORULE DE DROGURI , TU CIND LE FOLOSEAI CUM ERAI PACAT CA NU TE-AI VAZUT CIT DE BENIBIL SI CIT RAU FACEAI FOTBALULUI ROMANESC ? VII ACUM , *** , SI NE DAI LECTII . VAI , VAI , VAI MARE NESIMTIRE LA TINE . TACI *** DIN GURA SI STAI MUT .

Adevarul doare,nu-i asa?Marii antrenori rosi-albastrii,criticati de un drogat?Blasfemie.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează